Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο δήμος έκλεισε με πάγκους λαϊκής την είσοδο οκταώροφου πάρκινγκ στην Καραϊσκάκη- Τι λέει ο ιδιοκτήτης στο thebest.gr

Πάτρα: Ο δήμος έκλεισε με πάγκους λαϊκής...
Αντιγόνη Γεωργοπούλου

To Σάββατο που γίνεται η λαϊκή αγορά

Κάθε Σάββατο πρωί στην οδό Καραϊσκάκη πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά. Στην ίδια οδό στον αριθμό 75-76 λειτουργεί οκταώροφος στεγασμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων  χωρίς να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα αφού είχε προβλεφθεί να υπήρχε είσοδος – έξοδος για το πάρκινγκ.

 Σήμερα όμως όποιος θέλησε να πάρει ή να αφήσει το αυτοκίνητό του στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης τον βρήκε κλειστό αφού μπροστά του υπήρχαν οι πάγκοι της λαϊκής.

 «Εδώ και 25 χρόνια είχαμε μια καλή συνεργασία με τον δήμο Πατρέων. Σήμερα συνέβη το απίστευτο, δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε την επιχείρησή μας.» ανέφερε στο thebest,gr o ιδιοκτήτης του χώρου στάθμευσης Χρήστος Αθανασόπουλος.

 «Ο Δήμος Πατρέων χωρίς καμία έγγραφη ενημέρωση  όπως όφειλε αποφάσισε να κλείσει τον δρόμο σήμερα Σάββατο και να αποκλείσει την πρόσβαση στον χώρο στάθμευσης όλων των πελατών μας.

Πριν λίγες ημέρες εργαζόμενοι του δήμου έκαναν μετρήσεις μπροστά από την επιχείρησή μου. Όταν τους ρωτήσαμε μας είπαν ότι έπαιρναν μέτρα για τους πάγκους της λαϊκής. Επικοινώνησα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και δεν πήρα καμία απάντηση για το τι έχει αλλάξει απλά με ενημέρωσε προφορικά ότι ο δρόμος θα καλυφθεί με πάγκους» μας επεσήμανε ο κ. Αθανασόπουλος. 

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα  το πρόβλημα είναι μεγάλο για τον ίδιον και τους πελάτες του .

«Με αυτή την κίνηση μια δύσκολη ημέρα όπως είναι το Σάββατο στο κέντρο της πόλης με όλη την κίνηση γίνεται ακόμα δυσκολότερη» τονίζει.

 Ο κ. Αθανασόπουλος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με όσα του επιτρέπει ο νόμος προκειμένου να μείνει ανοιχτή η επιχείρησή του τα Σάββατα που έχει λαϊκή αγορά στην οδό Καραϊσκάκη.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις