Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Απολογείται το Σάββατο η 38χρονη - Τι είπε για την επίθεση

Κρήτη: Απολογείται το Σάββατο η 38χρονη ...

Υποστήριξε ότι του έριξε το καυστικό υγρό στην προσπάθειά της να αμυνθεί

Το Σάββατο αναμένεται να απολογηθεί η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Κρήτη, ενώ η κατάσταση του 36χρονου παραμένει κρίσιμη.

Η 38χρονη παραδέχεται την πράξη της, ωστόσο υποστηρίζει ότι βρισκόταν υπό το καθεστώς απειλών. Όπως είπε, στο ξενοδοχείο που βρισκόντουσαν εκείνη έκανε κράτηση με το όνομά της και εκείνος πλήρωνε.

Για τις απειλές που δεχόταν ανέφερε ότι ο 36χρονος δεχόταν να χωρίσουν αλλά δεν ήθελε εκείνη να ξαναφτιάξει τη ζωή της. «Θα μάθω αν έχεις κάνει σχέση. Θα σε σκοτώσω, θα κάθομαι κάτω από τις κάμερες και θα σε σκοτώσουν οι άνθρωποί μου», ισχυρίζεται η γυναίκα ότι της έλεγε.

Σχετικά με το πώς προμηθεύτηκε το υγρό, είπε πως γνώρισε ότι πρόκειται για ένα ήπιο υγρο που σε καίει και πως το είχε μαζί της για να αμυνθεί αν της επιτεθεί.

 «Του το πέταξα, αυτός έβαλε βέβαια το χέρι του μπροστά, δεν το έφαγε όλο. Ήξερα ότι είναι ένα ήπιο υγρό, που σε καίει. Δεν είναι βιτριόλι καταρχάς, είναι ένα οξύ το οποίο προμηθεύτηκα νόμιμα. Έχω ξυλοφορτωθεί μία δύο, έχω απειληθεί τρεις και έτσι σκέφτηκα, να έχω μαζί μου κάτι αν κάποιος μου επιτεθεί ποτέ να μπορώ να αμυνθώ, έτσι σκέφτηκα με το μυαλό το δικό μου. Τέλος πάντων το είχα και μαζί μου, το έκανα.»

Όσο για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, η 38χρονη είπε ότι γνωρίστηκαν μέσω της αδερφής του 36χρονου, πριν τρία χρόνια, όσο εκείνος ήταν μέσα στη φυλακή.

«Ένας κρατούμενος έχει ανάγκη να φέρει κάποιον κοντά. Με πολιορκούσε», ανέφερε η γυναίκα και προσέθεσε ότι η οικογένειά του αποτελείται από ανθρώπους που έχουν κάνει όλοι φυλακή. «Ο αδερφός του με έχει χτυπήσει. Τα άντεχα γιατί αγαπούσα τον άντρα μου», επεσήμανε.

Από την άλλη, ο 36χρονος υποβλήθηκε στο πρώτο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προσώπου του, ενώ το μάτι του ακόμα δεν ξέρουν οι γιατροί αν έχει σωθεί. Έχει υποστεί βαρύ χημικό έγκαυμα και πρόκειται να υποβληθεί σε αρκετά ακόμη χειρουργεία.

ΠΗΓΗ: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις