Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών Πάτρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

Με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Κυπρίων Φοιτ...

Οι Κύπριοι φοιτητές συζήτησαν με το Δήμαρχο τα αιτήματα της Ένωσης σχετικά με την πλατεία Κύπρου -Τον πληροφόρησαν & για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην πόλη

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών Πάτρας υποδέχτηκε, την Πέμπτη 27 Οκτώβρη 2022, το μεσημέρι, στο Δημαρχείο στην οδό Μαιζώνος, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα.

Οι Κύπριοι φοιτητές συζήτησαν με το Δήμαρχο κ. Πελετίδη τα αιτήματα της Ένωσης σχετικά με την πλατεία Κύπρου και τον πληροφόρησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην πόλη. Αυτά αφορούν στη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών (δρομολόγια κλπ), στην έλλειψη αεροπορικής σύνδεσης της Κύπρου με τον Άραξο, στις υπέρογκες τραπεζικές χρεώσεις, που ισχύουν από το 2019, για τα εμβάσματα των Κυπρίων φοιτητών, καθώς και στην έλλειψη Φοιτητικών Εστιών που να καλύπτουν τις ανάγκες όλων.

Ο Δήμαρχος Πατρέων όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα και στις διεκδικήσεις της Ένωσης. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για να ξανασυναντηθούν στο Κυπριακό Φεστιβάλ που θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής 6 Νοέμβρη στην πλατεία Τριών Συμμάχων και στο οποίο οι Κύπριοι φοιτητές προσκάλεσαν το Δήμαρχο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις