Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Αλλάζουν κελί στον 53χρονο λόγω συμπεριφοράς

Κολωνός: Αλλάζουν κελί στον 53χρονο λόγω...

Μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται η μητέρα της 12χρονης

Ούτε 10 μέρες δεν βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών ο  53χρονος που κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, και ήδη προκαλεί προβλήματα. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η συμπεριφορά του κατηγορούμενου είναι προκλητική.

Ο βασικός κατηγορούμενος της φρικιαστικής υπόθεσης στον Κολωνό μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών πριν από σχεδόν 15 μέρες και από την πρώτη στιγμή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, άρχισε να προκαλεί και φέρεται να έχει συμπεριφορά… «αφεντικού» κάτι που ενόχλησε τα δυο άτομα που βρίσκοταν στο ίδιο κελί μαζί του.

Οι ίδιες πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι ο 53χρονος είχε μαζί του όταν μεταφέρθηκε στις φυλακές το ποσό των 3.000 ευρώ.

Όταν αυτό το έμαθαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, του πήραν τα χρήματα και του έδωσαν τις ειδικές μάρκες για να κάνει τις συναλλαγές του στη φυλακή ενώ αποφασίστηκε να τον μεταφέρουν σε άλλο κελί για να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα της 12χρονης


Η προφυλακισμένη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό θα προαυλίζεται μαζί με την κατηγορούμενη για τους θανάτους των τριών παιδιών της, Ρούλα Πισπιρίγκου, αποφάσισε η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού.

Η 37χρονη μητέρα από τον Κολωνό έβγαινε στο προαύλιο μόνη της, όπως και η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά τελικά αποφασίστηκε πως δεν υπάρχει κίνδυνος να βγαίνουν μαζί στην αυλή.

Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη έχει καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις