Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρευνες και στο Ρέθυμνο για τον 28χρονο Αγρινιώτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Έρευνες και στο Ρέθυμνο για τον 28χρονο ...

Την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου θα δώσει τις εξηγήσεις του ο 28χρονος ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε ένα αγοράκι 4 ετών

Την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου θα δώσει τις εξηγήσεις του ο 28χρονος ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε ένα αγοράκι μόλις τεσσάρων ετών, στο Αγρίνιο, που φέρεται να διέπραξε τον Μάιο του 2021.

Η στρατιωτική δικαιοσύνη, όπως όλα δείχνουν κινητοποιήθηκε μόνο μετά την κατακραυγή. Αποφάσισε να δώσει εντολή στην αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του 28χρονου κατηγορούμενου, σχεδόν οκτώ μήνες μετά την άσκηση της δίωξης, και χωρίς μάλιστα να έχει προχωρήσει στην σύλληψη του, παρά το γεγονός ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται διαπράχθηκε κατ’εξακολούθηση.

Τελικά, η στρατιωτική δικαιοσύνη -μετά την αναφορά του ίδιου του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι είναι ένα θέμα η καθυστέρηση και θα διερευνηθεί- στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, αποφάσισε να καλέσει σε απολογία τον 28χρονο στις 31 Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα, στην Επισκοπή Ρεθύμνου οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες αφού θεωρούν ότι εκεί, συνέβη κάποιο περιστατικό, το οποίο ίσως και να σχετίζεται με την υπόθεση.

Οι άνθρωποι που προχωρούν σε τέτοιες πράξεις, δεν το κάνουν μια και έξω, ξεκινούν από απλές δράσεις και σταδιακά αναπτύσσουν το αρρωστημένο τους έργο, σχολίαζε αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών. Η οικογένεια του 4χρονου αγοριού, νιώθει μια αρχική ικανοποίηση μετά την εξέλιξη της κλήσης προς απολογία, πλην όμως, αναρωτιέται για ποιο λόγο χρειάστηκε να υπάρξει όλη αυτή η καθυστέρηση. Με τον κατηγορούμενο να κυκλοφορεί ελεύθερος, παρά την σοβαρή σε βάρος του δικογραφία.

mediapress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις