Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ημέρα αφιερωμένη στον αγώνα εκρίζωσης της Πολιομυελίτιδας από τον Ροταριανό Ηλεκτρονικό Όμιλο Νοτίου Ελλάδος

Ημέρα αφιερωμένη στον αγώνα εκρίζωσης τη...

Το πρόγραμμα End Polio Now

Σε ανακοίνωσή του ο Ροταριανός Ηλεκτρονικός Όμιλος Νοτίου Ελλάδος, ενημερώνει για την Ημέρα αφιερωμένη στον αγώνα εκρίζωσης της Πολιομυελίτιδας: Κάθε χρόνο την 24η Οκτωβρίου γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα κατά της Πολιομυελίτιδας. Το Διεθνές Ρόταρυ μέσω του Ροταριανου Ιδρύματος και του προγράμματος Polio Plus έχει συνδράμει καθοριστικά στην εκρίζωση της νόσου από τον πλανήτη προσφέροντας εκατομμύρια εμβόλια και χιλιάδες εθελοντικές ώρες σε εμβολιασμούς του νεαρού πληθυσμού ιδιαίτερα στις τρίτες χώρες.

Οι Ροταριανοί εθελοντές κατά την διαδικασία του μαζικού εμβολιασμού και για να μην υπάρχει επανάληψη της δόσης, σε κάθε παιδί που λάμβανε το εμβόλιο του έβαφαν το μικρό δάκτυλο από το χεράκι του με έναν μωβ ανεξίτηλο μαρκαδόρο.

Αυτό έκαναν σήμερα τα μέλη του Ροταριανου Ηλεκτρονικού Ομίλου Νοτίου Ελλάδος (Rotary eClub South Greece)..... Εις ανάμνηση της ημέρας βάψαμε το μικρό δάκτυλο από το χέρι μας για όλη την ημέρα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο όταν μας ρωτουσαν για την αιτία αυτής της κίνησης, τότε βρήκαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε για την σημερινή επέτειο, το Ρόταρυ, το Ροταριανο Ίδρυμα, τους σκοπούς και τα προγράμματα του και φυσικά για το πρόγραμμα End Polio Now.

Επίσης όλα τα μέλη που έλαβαν μέρος στην καμπάνια, έστειλαν φωτογραφία από το βαμμένο δακτυλακι τους για να γίνει μια αφίσα που θα σταλεί σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις