Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 27/10 στις Ελληνικές αίθουσες «Ο Άγνωστος – The Stranger» με τους Τζόελ Έτζερτον και Σον Χάρις

Στις 27/10 στις Ελληνικές αίθουσες «Ο Άγ...

Σε διανομή της Odeon - Περιμένουμε την ταινία για προβολή και στα Odeon Veso Mare

To αστυνομικό θρίλερ «Ο Άγνωστος – The Stranger» με πρωταγωνιστές τους Τζόελ Έτζερτον και Σον Χάρις θα κάνει πρεμιέρα σε διανομή της Odeon στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Λίγα λόγια για την ταινία

Δύο άνδρες γνωρίζονται σε ένα αεροπλάνο και ξεκινούν μία συζήτηση που καταλήγει σε φιλία. Για τον Χένρι Τιγκ (στο ρόλο ο 56χρονος Βρετανός ηθοποιός Σον Χάρις), η φιλία αυτή είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο καινούργιος του φίλος, ο Μάρκ (ο Αυστραλός σταρ Τζόελ Έτζερτον που είχε παίξει και στον "Υπέροχο Γκάτσμπι" του Μπαζ Λούρμαν το 2013), γίνεται σωτήρας και σύμμαχός του. Ωστόσο, κανένας δεν είναι πραγματικά αυτός που δείχνει, και οι δυο τους κουβαλάνε μυστικά που απειλούν να τους καταστρέψουν - ενώ μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις του έθνους πλησιάζει.

Η ταινία πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο φετινό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών και βγήκε στις αίθουσες της Αυστραλίας στις 6 Οκτωβρίου 2022 ενώ θα βγει και στην πλατφόρμα του Netflix στο διαδίκτυο.

Η σκηνοθεσία είναι του 39χρονου Αυστραλού δημιουργού Τόμας Μ. Ράιτ.

Εκτός του Τζόελ Έτζερτον και του Σον Χάρις που τον έχουμε δει στις ταινίες «Prometheus» το 2012), «Mission: Impossible – Rogue Nation» το 2015 λΟ «Mission: Impossible – Fallout» το 2018, παίζουν στην ταινία «Ο Άγνωστος» και οι Μάθιου Σάντερλαντ, Τζάντα Άλμπερτς, Γιούεν Λέσλι, Στιβ Μουζάκης.

Διάρκεια: 117 λεπτά.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Αυστραλία.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture