Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ράιαν Ρέινολντς θα τιμηθεί με το βραβείο της Αμερικανικής Ταινιοθήκης

Ο Ράιαν Ρέινολντς θα τιμηθεί με το βραβε...

Η τελετή απονομής του βραβείου της Αμερικανικής Ταινιοθήκης θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2022 στο Μπέβερλι Χίλτον στην Καλιφόρνια

Ο 45χρονος Καναδός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς από το Βανκούβερ που πιο τελευταία τον είδαμε στο «Free Guy” και στο “Red Notice” θα λάβει άλλη μια τιμητική διάκριση.

Ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός θα τιμηθεί με το βραβείο της Αμερικανικής Ταινιοθήκης, ενός ανεξάρτητου πολιτιστικού καλλιτεχνικού οργανισμού που υποστηρίζεται από τα μέλη του.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ταινιοθήκη, το βραβείο «απονέμεται κάθε χρόνο σε έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη που αυτή τη στιγμή συμβάλλει σημαντικά στην τέχνη της κινούμενης εικόνας».

Το βραβείο έχει απονεμηθεί τις προηγούμενες χρονιές στην Σκάρλετ Τζοχάνσον, τον Σπάικ Λι και τη Σαρλίζ Θερόν.

Ο Ρέινολντς έχει «σκίσει» με το ρόλο του αθυρόστομου υπερήρωα στο franchise ταινιών του «Deadpool» και έχει ιδρύσει το στούντιο παραγωγής Maximum Effort Productions που βρίσκεται πίσω από πολυάριθμες καμπάνιες marketing για τα brand Aviation Gin, Mint Mobile, Wrexham.

Η τελετή απονομής του βραβείου της Αμερικανικής Ταινιοθήκης θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2022 στο Μπέβερλι Χίλτον στην Καλιφόρνια.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight