Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τσανακλίδου-Κούρκουλος: Συγκινήθηκαν στη συνάντησή τους μετά από χρόνια

Τσανακλίδου-Κούρκουλος: Συγκινήθηκαν στη...

Υπήρξαν δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ

Υπήρξαν δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ. Και όταν πια κατάλαβαν πως ό,τι είχαν θα ξέφτιζε, προτίμησαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, θέλοντας να κρατήσουν μέσα τους μόνο τα καλά. Γι' αυτό και πλέον όταν συναντιούνται μόνο συγκίνηση αισθάνονται. 

Ο λόγος για την Τάνια Τσανακλίδου και τον Άλκη Κούρκουλο που έζησαν τη δεκαετία του '90 έναν πολύ μεγάλο έρωτα που κράτησε για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Όταν λοιπόν προσφάτως οι δυο τους συναντήθηκαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν, ο καθένας με τη δική του παρέα παράσταση και συναντήθηκαν, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου καθώς είχαν να βρεθούν πολύ καιρό από κοντά και οι λίγες κουβέντες που αντάλλαξαν ήταν ουσιαστικές, ειλικρινείς καθώς κοιτούσαν ο ένας τον άλλον μέσα στα μάτια. Μπορεί να μην είπαν σχεδόν τίποτα, τα μάτια τους όμως τα έλεγαν όλα.

«Γενικώς, δεν μπορώ να είμαι με άντρες συνομήλικούς μου είχε πει. Ειδικά από μια ηλικία και μετά μου άρεσαν μόνο νεότεροί μου άνδρες» είχε πει εκείνη σε παλιότερη συνέντευξή της ενώ είχε τονίσει για την περίοδο της σχέσης της με τον κατά 15 χρόνια νεότερό της Άλκη Κούρκουλο: «Από τα 35 μου μέχρι τα 40, όσο κράτησε η σχέση μου με τον Άλκη, τεσσεράμισι χρόνια περίπου. Ντράπηκα που είχα σχέση με έναν άνδρα, ένα αγόρι, την ίδια ώρα που έβλεπα να ‘χουν κρεμάσει τα μούτρα μου».

Η σχέση αυτή τελείωσε, ποτέ όμως δεν τελείωσαν τα συναισθήματα που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον. Και το απέδειξε η ζεστή αγκαλιά που άνοιξαν ο ένας για τον άλλον σε αυτή την τυχαία συνάντησή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight