Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποκαλύπτεται ο εφιάλτης της 12χρονης – O διάλογος με την παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ

Αποκαλύπτεται ο εφιάλτης της 12χρονης – ...

Οι 120 μαρτυρικές μέρες

Μόλις στα 12 της χρόνια, έχει ήδη ζήσει έναν εφιάλτη, τόσο βαρύ ακόμη και για ενήλικα.
Με πρωταγωνιστές τους δήθεν ευυπόληπτους «οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας» που σέρφαραν σε «ροζ» σελίδες αναζητώντας ανήλικα παιδάκια για να ικανοποιήσουν τις διεστραμμένες ορέξεις τους.

Θείος 12χρονης
«Εγώ το έβλεπα το κορίτσι πιο νευριασμένο και λέω να παίρνει τίποτα ναρκωτικά, το έψαχνα στην πλατεία. Το έβλεπα, μου θύμιζε (η συμπεριφορά της) ναρκωτικά αλλά δεν ήταν αυτό τελικά. Μου έλεγε «Με πονάει το στομάχι μου, η κοιλιά μου», περιγράφει ο θείος της 12χρονης.

Κι όμως δεν ήταν τα ναρκωτικά όπως πίστευε ο θείος της… Αλλά η φρίκη που έζησε η 12χρονη στα χέρια των δυο συλληφθλεντων και άλλων παιδεραστών με το κομμάτι του οίκου ανοχής μάλιστα που αποκάλυψε χτες στην 3η κατάθεση της να ξεσκεπάζει ένα ολόκληρο δίκτυο σκληροπυρηνικών παιδόφιλων.

«Βιαζόμουν από πέντε άνδρες την ώρα»
Είναι ο οίκος ανοχής στο κέντρο της Αθήνας που – όπως όλα δείχνουν – ο 53χρονος όχι μόνο βίαζε συστηματικά τη 12χρονη αλλά και την εξέδιδε για λίγα μόνο ευρώ.

Διάλογος 12χρονης με την παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ
12χρονη: Εκεί που πάνε οι γυναίκες. Εκεί που πάνε οι γυναίκες για να… κάνουν… σεξ. Πηγαίναμε… με είχε πάει ο 53χρονος εκεί. Πέντε φορές.
Ψυχολόγος: Πώς μπαίνατε εκεί;
12χρονη: Χτύπαγε ο κατηγορούμενος ένα κουδούνι. Μας άνοιγε ένας κύριος. Αυτός εμένα μου έλεγε ένα γεια. Πρώτα έμπαινε σε ένα δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα εγώ περίμενα στο δωμάτιο. Μια φορά, όταν ήμασταν μόνοι μας τον άκουσα να λέει στον 53χρονο «τι κάνεις ρε, αυτή είναι μικρή, θα μπλέξουμε».
Ψυχολόγος: Κάθε φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άνδρες;
12χρονη: Μέχρι πέντε τη φορά.
Ψυχολόγος: Σου έδιναν λεφτά;
12χρονη: Σε μένα όχι. Στον 53χρονο έδιναν.

Αυτή η αποκάλυψη της μικρής πως μέσα σε μιάμιση ώρα συναντιόταν με πέντε πελάτες σοκάρει όπως φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί πως η 12χρονη πήγαινε στον οίκο ανοχής φορώντας τα παιδικά της ρούχα.

Διάλογος 12χρονης με την παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ
Ψυχολόγος: Στον οίκο ανοχής που πήγαινες φορούσες κάτι ιδιαίτερο;
12χρονη: Όχι, τα παιδικά μου ρούχα. Και στις φωτογραφίες που μου ζητούσε ήμουν πάντα χωρίς εσώρουχα.
Ψυχολόγος: Σου είχε ζητήσει ποτέ να φορέσεις κάτι πιο έξαλλο ας πούμε ή κάτι πιο μεγαλίστικο;
12χρονη: Ναι, μου είχε πάρει από τη λαϊκή ένα εσώρουχο και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό.
Αυτό το εσώρουχο –όπως είπε το κορίτσι – ο 53χρονος το κρατούσε ως λάφυρο στο μαγαζί του και μόνο εκεί το χρησιμοποιούσε. Οι αρρωστημένοι πελάτες του όμως ζητούσαν στις φωτογραφίες η μικρή να είναι ολόγυμνη και πλήρωναν για να τις αποκτήσουν 20-25 ευρώ.

 Οι 120 μαρτυρικές μέρες της 12χρονης
Ήταν αρχές Απριλίου όταν το κορίτσι μόλις ΣΤ’ δημοτικού ξεκίνησε να εργάζεται ως καθαρίστρια στο ψιλικατζίδικο του καητγορούμενου. Μάλιστα η ίδια της η μάνα ήταν εκείνη που την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στο -όπως αποδείχθηκε- «στόμα του λύκου».

Κατάθεση 12χρονης
«Όταν δούλευα, μια ημέρα, πήγαμε στην αποθήκη να φέρουμε χαρτιά και άρχισε να με χουφτώνει. Και απείλησε ότι άμα το πω, γιατί μου έδειχνε μαχαίρι και όπλα θα με σκοτώσει και θα με κάνει ρεζίλι.»

"Του είπα ότι δεν θέλω, όμως μια μέρα με την απειλή όπλου κάναμε. Έκτοτε, οι βιασμοί επαναλαμβάνονταν κάθε φορά που η ανήλικη πήγαινε στο κατάστημα του, με τελευταία φορά μέσα Αυγούστου. Οι αρρωστημένες ορέξεις του όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι ο κατηγορούμενος να αρχίζει να βγάζει και λεφτά από το ανήλικο κορίτσι καθώς, το εξέδιδε μέσα σε αμάξια και οίκους ανοχής για λίγα μόνο ευρώ».

Συγκλονίζει η περιγραφή της 12χρονης
«Με πήγαινε με το αυτοκίνητο του ένα μαύρο Golf, στα στενά γύρω από το μετρό Σεπολίων και μου έδειχνε το αυτοκίνητο που έπρεπε να πάω. Για κάθε συνάντηση έπαιρνα συνήθως 50 ευρώ καθώς ο κατηγορούμενος ζητούσε άλλες φορές 60 ή 70 όμως του έλεγαν ότι ήταν πολλά τα λεφτά και η συμφωνία έκλεινε στα 50. Του τα έδινα όλα. Καμιά φορά κράταγα ένα ευρώ».

Θύματα κακοποίησης και τα άλλα παιδιά;
Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών για να διαπιστωθεί εάν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας έχουν πέσει θύματα βιασμού και μαστροπείας.

«Τα μεγάλα κορίτσια όταν είχαν πάει στο μαγαζί του τους είχε μιλήσει χυδαία δεν ξαναπάτησαν. Έλεγε χυδαία πράγματα ‘’τι ωραίο β… που έχεις και τέτοια’’. Είναι παλιάνθρωπος και θέλει εκτέλεση. Στόχευε και στα άλλα παιδιά της οικογένειας» αναφέρει η αδελφή της γιαγιάς της 12χρονης.

Από το βράδυ της Παρασκευής τα 6 ανήλικα αδελφάκια της 12χρονης φιλοξενούνται σε δομή του Χαμόγελου με παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους να βρίσκονται από πάνω τους 24 ώρες το 24ωρο.

Την επιμέλεια των παιδιών αυτών έχει αναλάβει το Χαμόγελο του Παιδιού έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση της μητέρας τους που κατηγορείται πως εξέδιδε την αδελφή τους εκτός κι αν κάποιο μέλος της οικογένειας ζητήσει να τα υιοθετήσει.

ΠΗΓΗ: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις