Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το 9ο βιωματικό σεμινάριο του Creative@Hub Πάτρας

Το 9ο βιωματικό σεμινάριο του Creative@Hub Πάτρας

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Το Επιμελητηριο Αχαϊας προσκαλεί στο 9ο βιωματικό σεμινάριο του Creative@Hub Πάτρας με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες στον Δημιουργικό κλάδο, Πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας Virtual Reality (VR)» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 15:00-17:00 στο Realiscape Typorama,Επιδαύρου 64 Α ,Πάτρα. Καθώς πρόκειται για χώρο περιορισμένης χωρητικότητας θα εκτιμηθελι η  πρόθεση συμμετοχής σας πριν απο το σεμινάριο.

 

Τα σεμινάρια του Creative@Hub Πάτρας συνεχίζονται με τη θεματική ενότητα ‘’Tech Days’’.  Πρόκειται για ένα βιωματικό σεμινάριο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του υπόβαθρου και των εφαρμογών της τεχνολογίας VR, επίδειξη από την εισηγήτρια και χρήση του εξοπλισμού από τους συμμετέχοντες. Κεντρική Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Κα. Άννα Καρβουνιάρη, Head of R&D, Realiscape. Όπως όλες οι δράσεις του Creative Hub Πάτρας, τα σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε δημιουργούς, καλλιτέχνες, οργανισμούς και εταιρείες του χώρου της δημιουργικής βιομηχανίας από την Αχαΐα. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η λειτουργία του Creative Hub Πάτρας εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Interreg Creative@Hubs που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020 και υλοποιείται από το Επιμελητήριο Αχαΐας μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στην σύμπραξη συμμετέχουν τέσσερις εταίροι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (επικεφαλής), Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Περιφέρεια Απουλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις