Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Συνελήφθη 36χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη

Κολωνός: Συνελήφθη 36χρονος που κατηγορε...

Σε νέα σύλληψη προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση του Κολωνού προχώρησε η αστυνομία

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται και τέταρτο πρόσωπο που έχει εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό. Πρόκειται για 36χρονο άνδρα ο οποίος έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές καθώς κατηγορείται ότι τουλάχιστον μία φορά βίασε -μετά από ραντεβού- το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις