Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στη Ναυπακτία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τα πλημμυρικά φαινόμενα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους

Με το κύμα κακοκαιρίας να επικεντρώνεται μέχρι στιγμής στη Δυτική Ελλάδα και να εκδηλώνεται με έντονες βροχοπτώσεις, πλημμυρικά φαινόμενα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ειδικότερα, νερά γέμισε ένα νηπιαγωγείο στη Ναυπακτία.
 
Συγκεκριμένα, νερά γέμισε μέσα σε λίγα λεπτά το νηπιαγωγείο στη Αφροξυλία Ναυπακτίας λόγω της δυνατής βροχής, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στη μισή αίθουσα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το πρόβλημα εντοπίζεται στη στέγη και θα έπρεπε να έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες, ήδη από το καλοκαίρι ώστε να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις και να μπορούν τα παιδιά να κάνουν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους.

Από νωρίς το πρωί υπήρξαν καταγγελίες από γονείς παιδιών του νηπιαγωγείου Αφροξυλιάς οι οποίοι αναφέρουν ότι ο χώρος που στεγάζεται το νηπιαγωγείο βάζει νερά, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν την μισή αίθουσα.

 Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Κωνσταντίνος Τσουκαλάς μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας δήλωσε «Δημιουργήθηκε ένα μικρό πρόβλημα το πρωί στο νηπιαγωγείο από την έντονη βροχόπτωση , στάλθηκε συνεργείο του Δήμου όπου διαπιστώθηκε πρόβλημα στη στέγη το οποία μέχρι το απόγευμα θα αποκατασταθεί. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο στις 5/11/21 είχε γίνει αποκατάσταση και συντήρηση της στέγης ωστόσο υπήρξε φθορά με αποτέλεσμα με την πρώτη φετινή δυνατή νεροποντή τα νερά να εισχωρήσουν στην αίθουσα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις