Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της 12χρονης – «Δεν έχω καμία σχέση»

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της 12χρονη...

Τι λέει δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης

Την κατηγορηματική του απάντηση ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα συνέβαιναν στην κόρη του, έδωσε, ο πατέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια.
Όπως είπε ο ίδιος: "Δεν έχω καμία ανάμειξη στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης κόρης μου. Οι κατηγορούμενοι πρέπει να πληρώσουν με την αυστηρότερη των ποινών γι’ αυτό το ειδεχθέστατο έγκλημα που προκάλεσαν στην κόρη μου. Εν μπορούσα να έχω την εποπτεία της καθώς είμαι εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες.

Παρακολουθώ το πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά που με κατηγορούν διότι η ποσότητα που βρέθηκε κατά τη σύλληψή μου ήταν ακριβώς 26 γραμμάρια που χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση και μου αρκεί για 15 μέρες. Θέλω να δικαιωθεί το παιδί μου, δεν την έριξα ούτε στα ναρκωτικά αλλά ούτε μπόρεσα λόγω της κατάστασής μου να αποτρέψω τον βιασμό της. Δεν το περίμενα ότι θα κατηγορήσουν τη γυναίκα μου ότι εξέδιδε την κόρη μου, δεν το γνωρίζω αν είναι ένοχη. Θα το πιστέψω μόνο αν υπάρχουν αποδείξεις".

Ο δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης

Ο δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης ανέφερε: «Ο πατέρας δεν μπορεί να φανταστεί  ότι έχει κάποια συμμετοχή η σύζυγός του. Ναι μεν ζούσαν μέσα στην ανέχεια τα παιδιά τους και οι ίδιοι, αλλά δεν φανταζόταν με τίποτα αυτό για την γυναίκα του αν δεν υπάρχουν στοιχεία.

Και τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος: «Κρατάει όμως μία επιφύλαξη αν αληθεύουν αυτά για την σύζυγό του. Τον 53χρονο δεν τον είχε δει ποτέ ούτε τον γνώριζε ο πατέρας της 12χρονης» και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος υποστήριξε ότι θα συζητήσει με τον πελάτη του και πατέρα της 12χρονης αν θα δηλώσει υποστήριξη στην κατηγορία και κατά συνέπεια να στραφεί και κατά της συζύγου του.

ΠΗΓΗ: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις