Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Πατρέων ισχυρίστηκε ότι δεν λάμβανε επί πενταετία το ενοίκιο επειδή είχε μπερδέψει το μίσθιο με το ρεύμα!

Ο Δήμος Πατρέων ισχυρίστηκε ότι δεν λάμβ...
Γιώτα Κοντογεωργοπούλου

Τι έχει συμβεί

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που είπε κατά τη διάρκεια του εν εξελίξει Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων η αντιδήμαρχος Τασία Τογιοπούλου.

Ενώ συζητούσαν για το θέμα της έξωσης επιχειρηματία από το κτίριο της Αγοράς Αργύρη, η αντιδήμαρχος ανέφερε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε να πληρώσει ενοίκιο στον Δήμο επί πέντε συναπτά έτη και ότι ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του δεν το είχαν αντιληφθεί επειδή είχαν μπερδέψει το μίσθιο, με τον λογαριασμό του ρεύματος!

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε, επειδή στην Αγορά Αργύρη δραστηριοποιούνται πολλοί επιχειρηματίες, αυτοί πληρώνουν το ρεύμα στον Δήμο ανάλογα με το ποσοστό που τους αναλογεί με βάση τα τετραγωνικά μέτρα.

Ο Δήμος λοιπόν επί πέντε συναπτά έτη δεν είχε αντιληφθεί, όπως ισχυρίστηκε η κ. Τογιοπούλου, ότι αυτό που πληρωνόταν δεν ήταν το μίσθιο του κτιρίου αλλά η ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να κινήσει τώρα διαδικασίες εξώσεως! Το λες και αδιανόητο. Ιδίως όταν ανοίγεις την κουβέντα για ζητήματα δημοτικής περιουσίας, ελέγχου και προάσπισής της και για διαχείριση δημόσιου χρήματος.

Για το θέμα έπεσαν "ριπές" από την αντιπολίτευση η οποία  πέραν της διαχειρισης της δημοτικής περιουσίας έκανε λόγο και για  προσχηματικές δικαιολογίες, προκειμένου να δικαιολογηθεί η "βιομηχανία πελατειακών σχέσεων" της Δημοτικής Αρχής.

Το θέμα ανέδειξε  ο Γιάννης Τσιμπούκης της "Ώρας Πατρών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις