Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κοραλία Συνοδινού: «Μαγεύει η νέα, χρωματική παλέτα των μαλλιών του χειμώνα»

Κοραλία Συνοδινού: «Μαγεύει η νέα, χρωμα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Καινούριες φυσικές αποχρώσεις στις βαφές απογειώνουν την ανανεωμένη γυναικεία εικόνα της σαιζόν

Το καταξιωμένο κομμωτήριο της γνωστής hair stylist Κοραλίας Συνοδινού, έχει συνδέσει την διαδρομή του με όλες τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις στα μαλλιά. Εδώ θα μάθετε και θα υιοθετήσετε πρώτες τα trends που κυριαρχούν στο εξωτερικό, καθώς το έμπειρο, επαγγελματικό team παρουσιάζει κάθε καινούρια τάση με απαράμιλλο ενθουσιασμό και αυτόματη ενημέρωση. Τα «αντανακλαστικά» είναι δεδομένα και το άρτιο αποτέλεσμα εγγυημένο. Ειδικά αυτή τη σαιζόν «fall – winter 2022» οι προτάσεις της παλέτας για τις βαφές μαγεύουν. Πειρασμός οι αποχρώσεις με φυσικό look!

 Το natural «σκηνικό» εμπλουτίζεται με ζεστές κεχριμπαρένιες πινελιές αλλά και υποκείμενους λαδί και μοβ τόνους. Ετσι, με το δεξιοτεχνικό touch της Κοραλίας τίποτα δεν δείχνει ψεύτικο.

 Οι λάτρεις του ξανθού, που μεταδίδει αισιοδοξία και προσελκύει μεμιάς τα βλέμματα μπορούν να δοκιμάσουν το νέο ξανθό creamy περλέ,  το nude κεχριμπάρι ή το ξανθό του χρυσού ηλιοβασιλέματος της ερήμου.

 

Εντονη η παρουσία του ουδέτερου καστανού μέσα από μια κολακευτική πολυμορφικότητα. Μεταμορφώστε τα μαλλιά σας που πιθανόν έχουν φθαρεί από το καλοκαίρι με τη φίνα απόχρωση bitter chocolate, ή τους τόνους dark olive και απαλό κονιάκ. Με λαδί και μοβ «ενισχύσεις» εξουδετερώνονται οι κοκκινίλες και ενοποιούνται οι πιθανές γκρίζες περιοχές.

 

Από πλευράς τεχνικών η μέθοδος της σκίασης της ρίζας που μιμείται τους σαντρέ τόνους- οι οποίοι πλησιάζουν στη φυσική όψη των μαλλιών- κερδίζει έδαφος.

Η Κοραλία όμως σας καλεί επίσης να παίξετε με τις υφές χάρη στο new age balayage με τους  άψογους λαμπερούς σχηματισμούς.

Ο κολοσσός ομορφιάς Wella που αντιπροσωπεύει το Koralia Hair & Beauty, μεταξύ άλλων, συστήνει να χρησιμοποιήσουμε τη σειρά προιόντων Color Motion για δύναμη και προστασία χρώματος αλλά και το booster Marula oil blend scalp primer για προστατευτική στιβάδα στο τριχωτό της κεφαλής ενάντια στις παρενέργειες του χρώματος. Όμως στο Koralia Hair Salon προτείνονται όλες οι κορυφαίες θεραπείες περιποίησης για να δείχνει η βαμμένη τρίχα υγιής, στιλπνή και γυαλιστερή. Σπεύστε λοιπόν!

 

KORALIA HAIR & BEAUTY

Αγίου Ανδρέου 119, Πάτρα

Τ. 2610 343 442

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View