Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από τις 6/10 και στην Πάτρα η παιδική ταινία "Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του σκότους"

Από τις 6/10 και στην Πάτρα η παιδική τα...

Σε διανομή της Odeon - Η ταινία θα παιχθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

To animation φιλμ “O Κοτολαγός και το Χάμστερ του σκότους” Γαλλοβελγικής παραγωγής 2022 σε σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Μπένζαμιν Μουσκέ βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου 2022 σε διανομή της Odeon και θα παιχθεί και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

ΣΥΝΟΨΗ

Ένας νεαρός ήρωας, γεννημένο μισό κοτόπουλο, μισός λαγός, προσπαθεί να ταιριάξει και να αγαπηθεί παρά τις διαφορές του, έχοντας εμμονή με την περιπέτεια, παρά την αδεξιότητά του.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία ακολουθεί έναν νεαρό ήρωα γεννημένο μισό κοτόπουλο, μισό λαγό που υιοθετήθηκε από τον Βασιλιά Πίτερ, έναν διάσημο λαγο-εξερευνητή. Πρόθυμος να ταιριάξει και να αγαπηθεί παρά τη διαφορετικότητά του, έχει εμμονή με την περιπέτεια… αν και αδέξιος. Όταν ο μεγαλύτερος εχθρός του βασιλείου, ο ίδιος του ο θείος, δραπετεύσει από τη φυλακή και απειλήσει να ανατρέψει τον πατέρα του, ο Κοτολαγός θα ξεκινήσει έναν επικό αγώνα ενάντια στο χρόνο για να τον σταματήσει.

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Μπένζαμιν Μουσκέ.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί: Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βασίλης Μήλιος, Τάκης Σακελλαρίου, Τάσος Τζιβίσκος, Γιάννης Υφαντής.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture