Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Νίκος Κατσιγιάννης & Τζάννα Σουτέρα, μας ξεναγούν στους top παιδότοπους της Πάτρας

Νίκος Κατσιγιάννης & Τζάννα Σουτέρα,...

Δύο παραθαλάσσιοι χώροι με εξαιρετική υποδομή για το παιδικό παιχνίδι

«Τα παιδία παίζει» αλλά πάντα μετράει το πώς και το πού. Κάθε γονιός θέλει να ψυχαγωγηθεί και να ευχαριστηθεί το… καμάρι του, εφόσον βέβαια οι συνθήκες είναι μελετημένες για να διασκεδάσει με έξυπνο, παραγωγικό και ασφαλή τρόπο. Το thebest.gr επισκέφθηκε τους παιδότοπους Play Day & Mare Hall, που εγγυώνται απλόχερα όλα τα παραπάνω.

 

PLAYDAY - ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

Αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων το ονομαστό Play Day στην παραλιακή οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Με έμβλημα έναν πελώριο Μίκυ Μάους αποτελεί «μαγνήτη» για ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς. Έμπειρη εκπαιδευτική ομάδα νηπιαγωγών και παιδαγωγών φροντίζει για το παιχνίδι και τις δημιουργικές δράσεις των παιδιών, ενώ γονείς, οικογενειακές και φιλικές συντροφιές απολαμβάνουν καφέ, ποτό και σπιτικές γεύσεις. Εδώ τα parties είναι απίθανα, μέσα σε ένα φωτεινό περιβάλλον γεμάτο χρώματα και μελετημένη υποδομή. Αλλωστε, πέρα από κορυφαίος παιδότοπος για καθημερινή «απόδραση», το Play Day είναι ιδανικό και για κοινωνικές εκδηλώσεις, γιορτές και συγκεντρώσεις. Πρόκειται άλλωστε για έναν καθιερωμένο και πρωτοπόρο χώρο στο είδος του δίπλα στη θάλασσα και σήμα κατατεθέν ολόκληρης της περιοχής.

Όπως μας είπε ο υπεύθυνος Νίκος Κατσιγιάννης: "Δίνουμε βάση στη καθαριότητα και στη δημιουργική ψυχαγωγία των παιδιών. Επιμένουμε στα φρέσκα υλικά στα μενού παιδιών και ενηλίκων. Εχουμε πολύτιμη εμπειρία βέβαια, γιατί από όλους τους παιδότοπους είμαστε οι πιο παλιοί, με πορεία από το 2011. Θέλω επίσης να επισημάνω πως διαθέτουμε ειδικό χώρο για τις ηλικίες από 1,5 εως 3 με ειδικά παιχνίδια ενώ παρέχουμε ξεχωριστό πεδίο δράσης, παιχνιδιών και φύλαξης για τα μεγαλύτερα παιδιά. Όλα με την εποπτεία έμπειρων παιδαγωγών. Ο εξωτερικός χώρος για τους ενήλικες είναι διαμορφωμένος για όλες τις καιρικές συνθήκες, είτε παρευρίσκονται σε παρτι, ή απλά απολαμβάνουν τον καφέ τους".

Info:

Playday

Hρώων Πολυτεχνείου 84, Πάτρα

Τ.: 2610 490002

https://www.facebook.com/playdayplayroom

 

 

MARE HALL - ΣΟΥΤΕΡΑ ΤΖΑΝΝΑ

Στην Μαρίνα (δίπλα στο ξενοδοχείο Δελφίνι) το Mare Hall είναι ένας γνωστός  παιδότοπος σε νέο χώρο που «σφύζει» από ζωντάνια. Με μασκότ Spiderman, Minions, Captain America, Elsa & Olaf και όλους τους ήρωες της Disney, καλεί τα παιδιά να παίξουν ατέλειωτα με την επίβλεψη ειδικευμένων παιδαγωγών, αλλά και να κάνουν το πάρτι τους με  δωρεάν face painting, χορό, zumba, μπαλονοκατασκευές, survivor games, παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού και παντομίμας και άλλα πολλά. Στο καθημερινό πλάνο του Mare Hall θα ανακαλύψετε ακόμα σινεμά, μαγειρική, κατασκευές, ζωγραφική αλλά και ένα παραμυθένιο spa party για τα κορίτσια. Ο χώρος στολίζεται ειδικά για κάθε γιορτή ή βάπτιση, ενώ το φαγητό ξεφεύγει από τις συμβατικές ποικιλίες. Μην ξεχνάτε πως εδώ η είσοδος είναι δωρεάν και οι γονείς μπορούν να απολαύσουν καφέ, ροφήματα, μπίρες, σαλάτες, μεζέδες, πίτσα, γλυκίσματα χαλαρώνοντας αμέριμνοι.

Όπως μας εξήγησε η υπεύθυνη Τζάννα Σουτέρα: "Το Mare Hall δεν είναι κάτι νέο στην πόλη μας. Το γνωρίζουμε οι περισσότεροι, αν όχι όλοι όσοι έχουμε παιδιά, από το παλιό του σπίτι στην Veso Mare. Μας ξανασυστήνεται πλέον στην μαρίνα της Πάτρας, σε χώρο ανανεωμένο γεμάτο αγάπη για τους μικρούς του φίλους αλλά και με ιδιαίτερο γούστο για τους γονείς. Φιλόξενος εσωτερικά και εξωτερικά με κήπο αλλά και δημοτικό πάρκινγκ.

Το Mare Hall είναι ένας πολυχώρος για την οικογένεια, με τα χαρακτηριστικά παιδότοπου. Η φιλοσοφία που κυριαρχεί είναι πως ζούμε μαζί με τα παιδιά μας και όχι για τα παιδιά μας. Φυσικά αν περνάνε καλά τα παιδιά, περνάμε και εμείς “οι μεγάλοι” πιο καλά. Οι παιδαγωγοί του Mare Hall είναι πάντοτε δίπλα στα παιδιά όχι για να τους παρέχουν απλώς φύλαξη αλλά να περνούν δημιουργικά τα απογεύματά τους. Κάθε απόγευμα, παρέχεται η δυνατότητα στα παιδιά να ασχοληθούν και με κάτι διαφορετικό που τα ψυχαγωγεί και τα μαθαίνει κάτι νέο. Σινεμά, μαγειρική, βιβλιοαναγνωσία και χειροτεχνίες είναι μόνο κάποιες από τις δραστηριότητες για τους μικρούς του φίλους. Και όλα αυτά, ΔΩΡΕΑΝ.

Το Mare Hall ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και δίνει λύσεις στις οικογένειες. Ο στόχος ήταν και παραμένει, η οικογένεια και οι ευχάριστες στιγμές που περνούν. Συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη πορεία του στο τομέα των παιδικών Party. Από βρέφη μέχρι και 14 χρόνων, όλοι θα περάσουν τέλεια. Επίσης εταιρικές εκδηλώσεις και Mare Hall πάνε μαζί! Τα παιδικά πάρτι επιστρέφουν και μάλιστα δυναμικά. Ο πολυχώρος Mare Hall έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τηρεί κάθε απαραίτητο μέτρο ασφαλείας, ώστε να μπορεί η οικογένεια να χαρεί ξανά το παιδικό πάρτι. Γιατί τι σημαίνει «πάρτι»; Παιδικότητα, ελευθερία κι ανεμελιά!

Το πάρτι αποτελεί σπουδαία υπόθεση πρώτα για ένα παιδί κι έπειτα για τους γονείς. Είναι η δική του ξεχωριστή ημέρα, κατά την οποία γίνεται οικοδεσπότης, εορτάζων και φίλος μαζί. Έφτασε η στιγμή να χαρούν όλοι ξανά αυτή τη γιορτή και να δημιουργήσουν αναμνήσεις με τους καλούς τους φίλους! Φυσικά η ομάδα του Mare Hall φροντίζει ώστε κάθε παιδικό πάρτι να έχει κάτι το ξεχωριστό, που θα μείνει αξέχαστο σε οικοδεσπότες και καλεσμένους. Ωστόσο η φιλοσοφία του παραμένει πως λέει «ναι» στην υπερπαραγωγή μίας τόσο σπουδαίας ημέρας για ένα παιδί, αλλά διατηρεί την απλότητα και ξεγνοιασιά της παιδικής ηλικίας όπως πρέπει. Παιδικό πάρτι στο Mare Hall όπως το θέλεις εσύ!".

The best place to party

Info:

Mare Hall

Επιδαύρου 2, Μαρίνα Πάτρας

Τ.: 261 033 5368

https://www.facebook.com/Mare.hall.patra

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being