Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Amsterdam: Κυκλοφόρησε βίντεο από την ταινία με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Κρίστιαν Μπέιλ

Amsterdam: Κυκλοφόρησε βίντεο από την τα...

Γεμάτο αστέρες του Χόλιγουντ το νέο φιλμ του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Στη δημοσιότητα ήρθε το πρώτο βίντεο από την πολυαναμενόμενη ταινία «Amsterdam».

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το κλιπ με το φιλμ που είναι γεμάτο από Χολιγουντιανούς αστέρες, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα.

Το καστ, εκτός από τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Κρίστιαν Μπέιλ, στελεχώνεται από τους ηθοποιούς: Μάργκοτ Ρόμπι και Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, καθώς και τους, Κρις Ροκ, Τέιλορ Σουίφ, Άνια Τέιλορ Τζόι, Μάικ Μάιερς, Ράμι Μάλεκ, Ζόε Σαλντάνα, Τίμοθι Όλιφαντ, Μάικλ Σάνον,Άντρια Ράιζμπορο, Αλεσάντρο Νίβολα και Ματίας Σένερτς.

Δείτε το νέο βίντεο

Το «Amsterdam»

Το «Amsterdam» είναι βασιμένο σε πραγματικά γεγονότα της δεκαετίας του 1930. Τρεις φίλοι, ένας γιατρός, μια νοσοκόμα και ένας δικηγόρος μπλέκονται σε μια απίθανη υπόθεση, όπου τα περισσότερα από τα γεγονότα της συνέβησαν πραγματικά -έτσι έλεγε το επίσημο trailer- καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο της πιο σοκαριστικής και μυστικής πλεκτάνης που έγινε ποτέ στην αμερικάνικη ιστορία.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ στην πρεμιέρα της τανίας, που έγινε στο Λονδίνο πριν από λίγο καιρό και σε ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι στο κόκκινο χαλί, τόνισε: «Λοιπόν, το 2013 ο σκηνοθέτης, ήρθε με μια ιδέα για έναν χαρακτήρα έμπορου έργων τέχνης που είχε τραυματισμό στο πρόσωπό του. Ωστόσο αυτή η ιδέα έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού του και επανήλθε με την ιδέα για το Amsterdam».

«Καθίσαμε και μιλήσαμε για αυτό, πεθαίναμε από τα γέλια και είπαμε "εντάξει ας το κάνουμε, ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το τρίγωνο απίστευτης φιλίας και πίστης, που θα θέλαμε να είχαμε μέσα τις δικές μας ζωές"» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Ντέιβιντ Ο Ράσελ, είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν και στην ταινία «The Fighter» το 2010 και στο «American Hustle» του 2013.

Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture