Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: «Δεν εντοπίζω εύκολα τον λάθος άντρα, έχω τον μα...μαγνήτη»

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: «Δεν εντοπίζω ε...

Όσα είπε για τον «Σασμό», τη δυσλεξία, τις σχέσεις και την ξαφνική επιτυχία

Για τις «Άγριες Μέλισσες», τον «Σασμό» και τον ρόλο της Αργυρώς μίλησε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και σχετικά με την σειρά «Σασμός» που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και την ηρωίδα που υποδύεται, είπε:

«Θα ήθελα να κάνει πράγματα η ηρωίδα μου που δεν κάνει. Κυρίως μικροαντιδράσεις. Αλλά προσθέτω και αφαιρώ πράγματα και τα φέρνουμε πιο κοντά σε εμάς.

Τα βαρύγδουπα πράγματα τα αφαιρώ, θεωρώ ότι δεν πάνε στον ρόλο της Αργυρώς. Όταν υποδύεσαι αρκετό έναν ρόλο, φτάνεις σε σημείο να γνωρίζεις καλύτερα τον ήρωά σου».

«Στις “Άγριες Μέλισσες” ήξερα αρκετό καιρό ότι θα πεθάνω στον ρόλο αλλά ένιωθα ωραία. Είχε κάνει τον κύκλο του ο ρόλος, τελείωσε εκεί που έπρεπε» πρόσθεσε για την προηγούμενη σειρά, στην οποία συμμετείχε.

Όσον αφορά τις κριτικές, η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη τόνισε ότι: «Οι καλές κριτικές δεν ξέρω αν σου κάνουν πολύ καλό. Είναι πολύ λεπτή γραμμή και να επαναπαυτείς.

Είμαι προληπτική οπότε έχω γούρια και θα κάνω πράγματα πριν ανέβω στην σκηνή. Κάνω κάτι συγκεκριμένο από πολύ μικρή και το ξέρουν πολύ κοντινά μου άτομα. Στην Κρήτη αισθάνθηκα “Σάκης Ρουβάς” γιατί δεν περίμενα αυτή την επιτυχία».

Όταν οι παρουσιαστές τη ρώτησαν αν μπορεί να εντοπίσει εύκολα τον λάθος άνδρα, εκείνη απάντησε ότι όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Το αντίθετο, έχω τον μα...μαγνήτη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight