Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εισβολή 42χρονης σε σχολείο στο Βόλο: Θύμα bullying ένα από τα παιδιά της

Εισβολή 42χρονης σε σχολείο στο Βόλο: Θύ...

Τι ερευνά η αστυνομία

Νέα στοιχεία δημοσιεύονται σχετικά με το σοβαρό επεισόδιο που συνέβη σε σχολείο του Βόλου, το πρωί της Παρασκευής, όταν γυναίκα εισέβαλε, φώναζε και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει μαθητές.

 Η γυναίκα, 42 ετών, εισήλθε στο σχολείο σε έξαλλη κατάσταση και φώναζε χαρακτηριστικά «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω» ενώ στο προαύλιο του σχολείου επικράτησαν σκηνές πανικού με τους μαθητές να τρέχουν ουρλιάζοντας από τον φόβο.

Αμέσως, η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναίκα προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου όπου οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω της το μαχαίρι.

Η 42χρονη αλβανικής καταγωγής, που είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, έχει παρεπεμφθεί για ψυχιατρική εξέταση.

Έκαναν bullying σε ένα από τα παιδιά της
Πίσω από το πρωτοφανές αυτό περιστατικό φαίνεται πώς κρύβεται υπόθεση bullying με θύμα ένα από τα παιδιά της 42χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας gegonotanews, μαθητές του 8ου Γυμνασίου Βόλου φέρονται να έκαναν bullying στο παιδί της, που πηγαίνει σε άλλο σχολείο, και η ίδια αποφάσισε σήμερα να πάει στη σχολική μονάδα για να βρει τους «δράστες», φωνάζοντας «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω».

Για την υπόθεση bullying αναμένεται να γίνει έρευνα στο 8ο Γυμνάσιο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν βάση οι σχετικές πληροφορίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις