Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Στη φυλακή ο 46χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 13χρονης θετής κόρης του

Κρήτη: Στη φυλακή ο 46χρονος που κατηγορ...

Προφυλακιστέος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια βίαζε τη 13χρονη κόρη της γυναίκας του, από προηγούμενο γάμο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αμέσως μετά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες, ενώ την άποψή του υποστηρίζει τόσο η μητέρα όσο και η θεία της 13χρονης, που κατέθεσαν ότι όσα κατήγγειλε η ανήλικη είναι προϊόν μίσους και μυθοπλασίας.

Την ίδια ώρα, η 13χρονη επιμένει στις καταγγελίες της, έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται και παιδοψυχολόγοι.

Η 13χρονη αποκάλυψε τον εφιάλτη που περνούσε σε μια εκπαιδευτικό
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 13χρονο κορίτσι εδώ και δύο χρόνια βίωνε τον εφιάλτη στα χέρια του πατριού της, όταν η μητέρα της έλειπε από το σπίτι. Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος άνδρας έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του και μητέρα της 13χρονης από προηγούμενο γάμο.

Η κοπέλα εκμυστηρεύθηκε όσα ζούσε σε εκπαιδευτικό, κάνοντας όμως λόγο ότι πρόκειται για φίλη της. Εκείνη, χωρίς να χάσει χρόνο, ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η κοπέλα βιάστηκε τελευταία φορά στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις