Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Δήμου Πατρέων

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για την ανάρτηση στην επ...

Η ανακοίνωση

Αναφορικά με την ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του Δήμου Πατρέων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας: Ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης η Δημοτική Αρχή της Πάτρας καθώς χρησιμοποίησε την σελίδα του Δήμου Πατρέων (για την λειτουργία της οποίας πληρώνουν οι πατρινοί πολίτες και όχι το ΚΚΕ) για την ανάρτηση φωτογραφίας του επικεφαλής της ”ΏΡΑ Πατρών”,  Γιώργου Ρώρου, από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποκαλύψει «δήθεν» συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε σε άλλες σκοτεινές και δύσκολες εποχές, ενάντια σε δημοκράτες, αριστερούς και κομμουνιστές.

Το ποιες δυσκολίες οδήγησαν την Δημοτική Αρχή στην επιλογή μιας τέτοιας μεθόδου το καταλαβαίνουμε καλά. Η θέληση της να οδηγήσει το ενδιαφέρον των πατρινών μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και των μεγάλων ζητημάτων της πόλης, στα οποία απέτυχε, την έχει κάνει να χάσει την ψυχραιμία της και να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Η μέθοδος που επιλέγει όμως είναι ελεεινή.

Τη βιώνουν καθημερινά οι πολίτες από τα συστημικά μέσα με διαστρέβλωση της πραγματικότητας και fake news.

Το τέλος σας κύριε Πελετίδη επιλέγετε να το στολίσετε με μεθόδους που έχει καταδικάσει η συλλογική αριστερά και ο δημοκρατικός κόσμος.  

Σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο δεν θα σας ακολουθήσουμε. Δεν θα ανεβάσουμε φωτογραφία του Δημάρχου αγκαλιά με τον κ. Μητσοτάκη όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καλό σας δρόμο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις