Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στις 23 Οκτωβρίου το φετινό pink the city

Πάτρα: Στις 23 Οκτωβρίου το φετινό pink the city

Από το Άλμα Ζωής

Φέτος τον Οκτώβρη, ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ», ΞΑΝΑ-βάφει την πόλη ροζ ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Στις 23 Οκτώβρη, το ροζ ποτάμι επιστρέφει δυναμικά στους δρόμους της πόλης, στην κλασσική διαδρομή του από τα Ψηλα Aλώνια μέχρι τον Μώλο της Πάτρας. 

Από την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για την συμμετοχή σας στον μεγάλο Περίπατο Ζωής στο ειδικό περίπτερο, που θα στηθεί στην Πλατεία Γεωργίου. Με κάθε συμμετοχή σας παίρνετε δωρεάν το συλλεκτικό μπλουζάκι των 10 χρόνων Pink the City (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Στις 5-6-7-8 Οκτωβρίου, Τετάρτη- Πέμπτη – Παρασκευή και Σάββατο θα διενεργηθούν οι καθιερωμένες κλινικές εξετάσεις μαστού για τον γενικό πληθυσμό από τους πλέον έγκυρους και εξειδικευμένους χειρουργούς της πόλης στην Κινητή Μονάδα Υγείας, που θα βρίσκεται στην Πλατεία Γεωργίου σε ώρες που θα ανακοινωθούν.

Στις 8 Οκτωβρίου, εξάλλου, το Pink the City θα μεταφερθεί για λίγο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Αγρινίου, προκειμένου να διαχυθεί η προσπάθεια ενημέρωσης και κινητοποίησης των γυναικών σε περισσότερα μέρη της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου.

Η πόλη της Πάτρας θα φωταγωγηθεί στα χρώματα του Pink the City, καθώς εμβληματικά κτίρια αλλά και επιχειρήσεις συμμετέχουν στην προσπάθεια του Συλλόγου και στον αγώνα για την ενημέρωση και κινητοποίηση των γυναικών της ευρύτερης περιοχής. Στις 8 Οκτώβρη θα ξεκινήσουμε με τη φωταγώγηση του ιστορικού Κυματοθραύστη της πόλης.

Στις 15 Οκτωβρίου, ο Βασίλης Βενιζέλος, πρόεδρος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) θα ενημερώσει το κοινό της πόλης για την τεράστια αξία και σημασία στην όλη θεραπευτική προσέγγιση της πάσχουσας γυναίκας, της πρόληψης/έγκαιρης διάγνωσης  του καρκίνου του μαστού, πλαισιωμένος από τον πλαστικό χειρουργό κ. Δημήτρη Αντωνόπουλο, από τη ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια κ. Πανίτσα Γεωργία και την εθελόντρια και Γραμματέα του ΔΣ του συλλόγου κ. Δέσποινα Μαλλιώρη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αγορά Αργύρη σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» Ν.ΑΧΑΙΑΣ.

Στην συνέχεια, προγραμματίζεται ανοικτή συναυλία του συγκροτήματος που αγάπησε η Πάτρα και αγάπησε την Πάτρα, τους 15-50, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ενώ 1-5 Νοεμβρίου έχει προγραμματισθεί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «ο Αγιος Στυλιανός» εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη της ΛΙΟΛΙΩΣ όλων μας.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Οκτωβρίου θα υπάρξουν ενδιάμεσες εκδηλώσεις και εκπλήξεις, που θα ανακοινωθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις