Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Μήνυμα από Μαιζώνος για την κακοκαιρία «Bogdan»: Να φουσκώσουμε βάρκες, μπρατσάκια και σωσίβια για να προστατευτούμε

Νίκος Νικολόπουλος: Μήνυμα από Μαιζώνος ...

Ανακοίνωση από τον επικεφαλής της παράταξης Νέα Πάτρα

Σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει:  Τη Δευτέρα 26/9/2022 λάβαμε όλοι μήνυμα στα κινητά μας τηλέφωνα, για επιδείνωση του καιρού και την κακοκαιρία «Bogdan».

Σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ ( σύντροφος ΚΚΕ) Α. ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ σε τοπική εφημερίδα κάνει αναφορά για τον κίνδυνο πλημμύρας  που διατρέχει η Πάτρα από  τα ακαθάριστα 15.000 φρεάτια.

Λίγο έλειψε να μας προτρέπει  ο «συντροφος» καλομισθοδοτούμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, να φουσκώσουμε βάρκες, μπρατσάκια και σωσίβια,  για να αντιμετωπίσουμε  την ισχυρή βροχόπτωση.   

Με αφορμή των ανησυχιών  που εκφράζονται απο συμπολίτες ,  θα ήθελα δημόσια ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» να ρωτήσω  τον «σύντροφο» ΔΗΜΑΡΧΟ  κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ τα εξής:

1. Υπήρξε ο έγκαιρος καθαρισμός από τον Δήμο,  των βουλωμένων φρεατίων πριν τις πρώτες φθινοπωρινές μπόρες από φερτές ύλες  και ξερά χόρτα;

2.Πότε έγινε ανά περιοχή,;

Παρακαλείται ο απερχόμενος κ.ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ  να ενημερώσει  το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  για τον αριθμό των φρεατίων  που καθαρίστηκαν από τα συνεργεία του Δήμου  και ποσα και ποια απο  του εργολάβου, ανά ημέρα.   

Ελπίζουμε ο πολιούχος να προστατεύσει την Πατρα  ώστε  να μην ζήσει καμία συνοικία και περιοχή της Πάτρας σήμερα, πλημμύρες και καταστροφές  περιουσιών από την αδιαφορία  της ΑΔΙΑΦΟΡΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ Δημοτικής Αρχής, όπως έζησαν  οι κάτοικοι των Ιτεών το 2021.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις