Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Κατερίνα Βέργη στηρίζει το Σύλλογο Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας με μια μεγάλη προσφορά

Η Κατερίνα Βέργη στηρίζει το Σύλλογο Τρι...

Ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της

Το φιλανθρωπικό της έργο είναι μεγάλο και ακολουθεί τα χνάρια του αειμνήστου Σχολάρχη και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΒΕΡΓΗ, αείμνηστου Βέργη Σπύρου και της μητέρας της Προέδρου της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών (παράρτημα Πάτρας), κας Βέργη Λέτας. Η Διευθυντρια Σπουδών, Κατερίνα Βέργη με μεγάλη χαρά, προσέφερε νωπά ελληνικά κοτόπουλα, στο Σύλλογο Τριτέκνων. 

Η κα Βέργη είναι μητέρα τριών κοριτσιών και γνωρίζει καλά τις ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν γονείς άνεργοι ή με χαμηλές οικονομικές απολαβές, όπου πασχίζουν νόμιμα και με ήθος να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. 

Με μεγάλη χαρά, η κα Βέργη Κατερίνα είπε το “ΝΑΙ” και στήριξε άμεσα την πρωτοβουλία του Συλλόγου Τριτέκνων, όπου προσέφερε κοτόπουλα.

Η διανομή τροφίμων διοργανώνεται από τον Σύλλογο για να ανακουφίσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, τις οικογένειες με τρία παιδιά που έχουν αυξημένες οικονομικές ανάγκες.

Παρόντες στη διανομή ήταν η πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνα Σκέντζου, ο γραμματέας Θεόδωρος Δριμάλας και ο εκπρόσωπος του συλλόγου στην ομοσπονδία τριτέκνων και Πρόεδρος του Συλλόγου Αλισαίων «Ο Πείρος», κ. Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπαρμπούνης, ήδη ο σύλλογος προγραμματίζει την επόμενη αντίστοιχη δράση του, με διανομή τροφίμων, για τα μέσα με τέλη Οκτωβρίου. Μία από τις πολλές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο σύλλογος προς όφελος των εγγεγραμμένων μελών του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά