Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ώρα Πατρών: Ζητά απαντήσεις ο Γιάννης Τσιμπούκης από τον Διονύση Πλέσσα για απευθείας αναθέσεις

Ώρα Πατρών: Ζητά απαντήσεις ο Γιάννης Τσ...

Παρατηρούμε ότι κατά τη 2η θητεία σας, έχετε προβεί σε πολλές απευθείας αναθέσεις χωρίς την ενημέρωση της Οικονομικής επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρει

Επιστολή διαβίβασε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Ώρα Πατρών με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο, Γιάννης Τσιμπούκης ζητώντας απαντήσεις από τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα.

Η επιστολή είναι η εξής:

"Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 13-9-22 έθεσα δύο σοβαρά ερωτήματα για τα οποία δεν έλαβα απάντηση και ο Πρόεδρος έντεχνα μετέφερε τη συζήτηση στο επόμενο θέμα. Αφορούν την χρονική παράταση προμηθειών –εργασιών που ανατέθηκαν από τη Δημοτική Αρχή απευθείας και εν αγνοία της Οικονομικής επιτροπής.

Ανάλογης αντιμετώπισης έτυχα και σε παλαιότερη συνεδρίαση του οργάνου σε παρόμοια θέματα.

Παρατηρούμε ότι κατά τη 2η θητεία σας, έχετε προβεί σε πολλές απευθείας αναθέσεις χωρίς την ενημέρωση της Οικονομικής επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε συνδυασμό με τη μεγάλη απευθείας ανάθεση, του Προέδρου του ΚΟΔΗΠ κ. Τουλγαρίδη, τροφίμων σε προμηθευτές με ζημία του ταμείου του Δήμου, δηλαδή των Πατρινών με ποσό περίπου 100.000 ευρώ.

Αν και προβάλλεται υποκριτικά, σαν θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης, σε όλη την Ελλάδα ότι είστε κατά των απευθείας αναθέσεων, εδώ όχι μόνο είσαστε πρωταθλητές αλλά εγκαινιάσατε και νέο «θεσμό» προφορικών προσωπικών συμφωνιών τις οποίες φέρνετε εκ των υστέρων για «νομιμοποίηση».

Σας καλώ ΑΜΕΣΑ να  παραδώσετε όλες τις συμβάσεις της Δημοτικής Αρχής που αφορούν απευθείας αναθέσεις έργων – προμηθειών και εργασιών κατά την τρέχουσα περίοδο χωρίς την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις