Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Μαθήματα ζωγραφικής από τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.

Μαθήματα ζωγραφικής από τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.

Στο κτίριο του Σχολαρχείου, στην Τράπεζα Αιγιαλείας

Αν ακούς μια φωνή μέσα σου να σου λέει «δεν μπορείς να ζωγραφίσεις», τότε οπωσδήποτε να ζωγραφίζεις, και η φωνή θα σωπάσει είχε δηλώσει ο σπουδαίος Ολλανδός ζωγράφος, Βίνσεντ Βαν Γκoγκ. 

Γιατί η τέχνη έχει την δύναμη να σε λυτρώσει, να σου συστήσει πτυχές του εαυτού σου που αγνοούσες, να διευρύνει την αντίληψη σου για τον κόσμο που σε περιβάλλει.

Γιατί να μην δώσεις μία ευκαιρία στον εαυτό σου να εκφραστεί, να πειραματιστεί να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί με άλλους;

Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. θέλοντας να διευρύνει το φιλότεχνο πνεύμα δίνει την δυνατότητα να ενταχθούν στα μαθήματα ζωγραφικής με τον, εκ Φλωρεντίας ορμώμενο, βραβευμένο εικαστικό και πολύπειρο δάσκαλο Alessandro de Martino όσοι το επιθυμούν και στην Τράπεζα Αιγιαλείας.

Στο νέο ανακαινισμένο κτίριο του Σχολαρχείου, θα γίνονται κάθε Πέμπτη απόγευμα, μαθήματα ζωγραφικής, για τα οποία μπορείτε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή στο 6946796750 ή στo τηλέφωνο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. 2691028210 ή στο email: [email protected]

Τα μαθήματα ξεκινούν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 17.00 με 19.00. Θα απευθύνονται σε άτομα από 15 - 105 ετών, ενώ στο τέλος της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί ομαδική έκθεση με τα έργα των μαθητών. 

Ελάτε σήμερα στα μαθήματα ζωγραφικής με τον Alessandro de Martino και θα σας βοηθήσει διεξοδικά να ανακαλύψετε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας ακόμα και αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να τραβήξετε μια ίσια γραμμή! 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture