Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αρχές Φεβρουαρίου 2023 στην Ελλάδα το βραβευμένο στη Βενετία, φιλμ "Τα Πνεύματα του Ινίσεριν"

Αρχές Φεβρουαρίου 2023 στην Ελλάδα το βρ...

Με τον Κόλιν Φάρελ και τον Μπρένταν Γκλίζον - Θα το δούμε & στην Πάτρα

Το φιλμ με τίτλο «Τα Πνεύματα του Ινίσεριν - The Banshees of Inisherin» που προβλήθηκε και ξεχώρισε στο 79ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας πριν λίγες μέρες όπου και βραβεύτηκε για την ερμηνεία του ο Κόλιν Φάρελ, προγραμματίζεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood, στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

Σε ένα απόμερο νησί της Ιρλανδίας, σύμφωνα με το στόρι της ταινίας «Τα Πνεύματα του Ινίσεριν» οι καρδιακοί φίλοι Padraic (Colin Farrell) και Colm (Brendan Gleeson), νιώθουν να βρίσκονται σε αδιέξοδο όταν ο Colm ξαφνικά αποφασίζει να διακόψει τη φιλία τους. Ένας εμβρόντητος Padraic, με τη βοήθεια της αδερφής του της Siobhan (Kerry Condon) και ενός προβληματικού νεαρού, του Dominic (Barry Keoghan), προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση, αρνούμενος να αποδεχθεί το «όχι» ως απάντηση. Εντούτοις, οι επανειλημμένες προσπάθειες του Padraic το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενισχύσουν την απόφαση του πρώην φίλου του και όταν ο Colm του δίνει ένα απεγνωσμένο τελεσίγραφο, τα γεγονότα κλιμακώνονται τάχιστα με συνταρακτικές συνέπειες.

Πρόκειται για τη νέα ταινία του βραβευμένου με Oscar, Martin McDonagh ("Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", «Αποστολή στη Μπριζ»), που ήδη απέσπασε δύο βραβεία στο φετινό 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, το Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας για τον Ιρλανδό ηθοποιό Colin Farrell και το Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου για τον Martin McDonagh.

Το καστ περιλαμβάνει εκτός των Colin Farrell και Brendan Gleeson, τους Kerry Condon, Barry Keoghan, Pat Shortt.

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα όταν βγει.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture