Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Σία Αναγνωστοπούλου για την απώλεια της Ειρήνης Παπά

Η Σία Αναγνωστοπούλου για την απώλεια τη...

"Σιωπή και σεβασμός το τελευταίο μας αντίο" λέει η Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

Σε δήλωσή της για την απώλεια της ηθοποιού Ειρήνης Παπά η Τομεαρχής Πολιτισμού του ΣΥΡΙΧΑ- Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου αναφέρει: Σήμερα, στους αποχαιρετισμούς, επιστρέφει η μνήμη μας στη μοναδικότητα της Ειρήνης Παπά , στη ζάλη μιας ομορφιάς φτιαγμένης από τα υλικά της γης του Χιλιομοδιού, ταυτισμένης με τα πρόσωπα των γυναικών των μεγάλων τραγωδιών. Η Ηλέκτρα , η Ιφιγένεια η Μήδεια είναι το δωρικό της πρόσωπο.   

Η γλώσσα της Ειρήνης Παπά , είναι  αυτή του αγέρωχου σώματος ,μια ‘’ημιθεϊκή μορφή’’ που συνοδεύει και σχηματοποιεί  την ερμηνευτική τεχνική  της, στις μεγάλες τραγωδίες του Αρχαίου Θεάτρου και στις εικόνες που αιχμαλώτισε η παγκόσμια κινηματογραφική οθόνη, για εκείνη. Γλώσσα που κορυφώνεται και σφραγίζει τις ταινίες του Κακογιάννη και ας συμμετείχε σε χολιγουντιανές παραγωγές, και ας είχε πρωταγωνιστήσει στο Μπρόντγουει.

Γι’ αυτό και οι αποχαιρετισμοί είναι δύσκολοι με την αιώνια ηθοποιό . Δεν χωρούν παρελθοντικό χρόνο. Είναι δεμένοι με ένα διαρκές παρόν της Ειρήνης Παπά. Σιωπή και σεβασμός το τελευταίο μας αντίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις