Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάλα Ολυμπίας: Βρέθηκε νεκρός 42χρονος - Δεν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια

Λάλα Ολυμπίας: Βρέθηκε νεκρός 42χρονος -...

Η απουσία του τις τελευταίες ημέρες ήταν το γεγονός που ανησύχησε και τους συγχωριανούς του που απευθύνθηκαν στην Αστυνομία

Ένας 42χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του, το απόγευμα της Δευτέρας στο Λάλα Ολυμπίας.  Zούσε μόνος του ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Η απουσία του τις τελευταίες ημέρες ήταν το γεγονός που ανησύχησε και τους συγχωριανούς του που απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχ. Ολυμπίας μετέβησαν στο σπίτι του και άρχισαν να τον αναζητούν. Μπήκαν στο σπίτι και τελικά τον εντόπισαν νεκρό στην αποθήκη.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοχειρία και θάνατο δια του απαγχονισμού, ωστόσο για την ώρα οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Τα ίχνη του 42χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή. Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του, οδηγεί στην εκτίμηση πως ο θάνατος του επήλθε περίπου εκείνη την ημέρα, δηλαδή περίπου 3-4 ημέρες από τη στιγμή του εντοπισμού του.

πηγή ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις