Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

"Χίλιες και μία νύχτες" στη Σαντορίνη: Η καταξιωμένη Diamond Events δημιούργησε γάμο-εξωτικό παραμύθι

"Χίλιες και μία νύχτες" στη Σα...

Ζευγάρι από τη Σαουδική Αραβία εμπιστεύθηκε την πατρινή wedding designer Άννα Μαρία Ρογδάκη - Σας έχουμε εικόνες

Ένα γοητευτικό ζευγάρι που ζει και εργάζεται στη Σαουδική Αραβία, ο επιχειρηματίας Αμπντουλάχ Ουντ και η πανέμορφη αγαπημένη του Αλαα παντρεύτηκαν στην μαγευτική Σαντορίνη με τη σφραγίδα της διακεκριμένης και διεθνούς φήμης πατρινής εταιρείας wedding planning Diamond Events.

Επέλεξαν με ενθουσιασμό το σχεδιασμό του γάμου τους από την Αννα Μαρία Ρογδάκη σε ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα. Και εννοείται πως εκείνη αξιοποίησε την ελληνική νησιώτικη παράδοση με την εξωτική φαντασμαγορία του μυθικού "Χίλιες και μια νύχτες". Με φόντο το απαράμιλλης ομορφιάς απέραντο γαλάζιο του Αγαίου, εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις, οριένταλ τέντες και στοιχεία της αραβικής κουλτούρας έσμιξαν δημιουργικά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν σαγηνευτικές παρουσίες που απόλαυσαν ανατολίτικες γεύσεις και χορευτική μουσική. Το event ήταν ένα ακόμα... διαμάντι στο cosmopolitan βιογραφικό της Αννας Μαρίας Ρογδάκη και του team της. Εχει πλέον καθιωρωθεί στους international γάμους με ειδικές απαιτήσεις ως κορυφαία στο είδος της με πελάτες που αγαπάει και την αγαπούν. 

diamondevents.gr

 

Οι φωτογραφίες είναι του Νίκου Τσακανίκα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View