Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Επιστρέφει ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ο Κέβιν Κόστνερ

Επιστρέφει ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστ...

Με την ταινία "Horizon" που θα γυριστεί στη Γιούτα και εκτυλίσσεται στην Αμερικάνικη Δύση την περίοδο του Εμφυλίου πολέμου

Ο 67χρονος σήμερα Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ -Kevin Costner, από τα πολύ μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ στα τέλη του ’80 και τη δεκαετία του ’90, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη όπως έγινε γνωστό, φορώντας ξανά το καουμπόικο καπέλο για τις ανάγκες της νέας του ταινίας με τίτλο «Horizon», σε πολλαπλούς ρόλους.

Η νέα ταινία του στούντιο της Warner Bros και της New Line αναφέρεται σε μία περίοδο 15 ετών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο των ΗΠΑ (1861-1865), στην επέκταση και εγκατάσταση της αμερικανικής Δύσης. Το επικό αυτό ταξίδι είναι γεμάτο κινδύνους και ίντριγκες, από  τα στοιχεία της Φύσης, την σύγκρουση με τους γηγενείς μέχρι την αδίστακτη συμπεριφορά εκείνων που προσπάθησαν να την εποικίσουν». Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο ίδιος μαζί με τον Τζον Μπαίρντ (Jon Baird).

Πηγές αποκλειστικά στο Deadline αναφέρουν ότι ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, Λουκ Γουίλσον εντάχθηκε στο καστ μαζί με τη Σιένα Μίλερ - Sienna Miller, τον Σαμ Γουόρθινγκτον - Sam Worthington και τον 33χρονο Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ - Jamie Campbell Bower. Μάλιστα ήταν ένας από τους πρώτους ηθοποιούς που όταν συναντήθηκαν με τον Κόστνερ, πήρε αμέσως το ρόλο.

Σημειωτέον ότι ο αγαπητός ηθοποιός επιστρέφει στην σκηνοθεσία μόλις για τέταρτη φορά σε 32 χρόνια μετά την εισπρακτική επιτυχία του «Open Range» του 2003 και την πολυβραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Dances With Wolves – Χορεύοντας με τους λύκους» το 1990, στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με την Μέρι ΜακΝτόνελ, ήταν παραγωγός και σκηνοθέτης. Η ταινία απέσπασε στην απονομή του 1991 επτά (7) βραβεία Όσκαρ, μεταξύ των οποίων τα βραβεία καλύτερης ταινίας και καλύτερης σκηνοθεσίας για τον Κόστνερ.

Σύμφωνα με το Variety τα γυρίσματα του «Horizon», ξεκινούν στα τέλη Αυγούστου στη Γιούτα και πρόκειται να διαρκέσουν 220 ημέρες.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture