Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση κι ο Λέων σχολιάζει

Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας ανέλαβε την υπερά...

Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο γνωστός ιατροδικαστής

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε βάρος της οποίας έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της (σ.σ. Μαλένα, Ίριδα και Τζωρτζίνα).

Αυτή την εξέλιξη σχολίασε σε ανάρτηση του στο Twitter, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: “Ο κάθε κατηγορούμενος και οι συνήγοροί του έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όποιο μέσο για την υπεράσπισή του. Σε υποθέσεις όμως με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως τον έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχει καταρρεύσει το τεκμήριο της αθωότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τις ενέργειες των θεσμικών οργάνων εις βάρος της.

«Δεν έχω καμία ανάγκη ούτε διαφημίσεως ούτε επαγγελματικής καταξίωσης. Έχω εισπράξει τα πάντα στη ζωή μου. Πραγματικά σας λέω, αν δεν πίστευα πραγματικά στην υπεράσπιση αυτής της κυρίας, δεν θα την αναλάμβανα. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μιλάω για αυτό το θέμα τηλεοπτικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όσα ανέφερε στο Νίκο Ευαγγελάτο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις