Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Έως τέλος Αυγούστου συνεχίζεται η έκθεση του Πάνου Φαμέλη

Πάτρα: Έως τέλος Αυγούστου συνεχίζεται η...

Το κοινό της πόλης καθημερινά επισκέπτεται τον χώρο σύγχρονου Πολιτισμού Tatiana Dimou Artists προκειμένου να δει από κοντά τα έργα της έκθεσης

Μετρώντας ήδη πάνω από 2 μήνες από την ημέρα των εγκαινίων, στο χώρο σύγχρονου Πολιτισμού Tatiana Dimou Artists, στην οδό Τσαμαδού 24 στην Πάτρα η έκθεση με τίτλο HYBRIDSTATE συνεχίζεται μέχρι και το τέλος του Αυγούστου 2022.

Το κοινό της πόλης καθημερινά επισκέπτεται τον χώρο, προκειμένου να δει από κοντά τα έργα του εικαστικού δημιουργού Πάνου Φαμέλη. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για τη συγκεκριμένη ενότητα έργων είναι ότι κάποια από αυτά δουλεύονται πάνω από 15 χρόνια, εμμένοντας, εν μέρει, στους ίδιους προβληματισμούς αλλά μετασχηματίζοντας συνέχεια το αισθητικό τους αποτέλεσμα.

Η ενότητα αυτή έχει αρχή αλλά για κάποια έργα (δυνητικά) δεν υπάρχει τέλος, έτσι η έκθεση παρουσιάζει ένα μεμονωμένο χρονικό στάδιο της όλης διαδικασίας. Τα έργα ταυτόχρονα αποκρύπτουν και αναδεικνύουν χρωματικές και γλυπτικές αξίες ως μεμονωμένες χρονικές στιγμές, εν είδη ημερολογίου που γράφεται με αφηρημένες χειρονομίες από χρωματικά ίχνη.

Η έκθεση θα παραμείνει στον χώρο μέχρι το τέλος του μήνα, και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά στο ανανεωμένο ωράριο λειτουργίας του χώρου.

Επιμέλεια έκθεσης: Κλεομένης Κωστόπουλος.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή : 9:00 – 17:00

Σάββατο: 9:00 – 14:30.

Κυριακή: Κλειστά

Είσοδος: Ελεύθερη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 261 400 2113

Διεύθυνση: Τσαμαδού 24, 26222, Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture