Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Καταφθάνει 6 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής ο Νίκος Οικονομόπουλος

Καταφθάνει 6 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της ...

Για μία μοναδική συναυλία στις 9 το βράδυ

Ο λαϊκός τραγουδιστής με καταγωγή από την Κάτω Αχαΐα, Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος είχε πρωτοξεχωρίσει και αναδειχθεί μέσα από το μουσικό διαγωνιστικό ριάλιτι Dream Show, και θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής την τελευταία δεκαετία, πρόκειται να έρθει στην Πάτρα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής για μία μοναδική συναυλία την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022. Ήδη τα σχετικά διαφημιστικά μπάνερ έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης.  

«Για κάποιο λόγο» όπως είναι και ο τίτλος της μεγάλης επιτυχίας του, είναι ο Νο.1 ερμηνευτής της γενιάς του... Και αυτός ο λόγος δεν είναι άλλος από τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες και τις τεράστιες επιτυχίες του, που σιγοτραγουδούν άνθρωποι κάθε ηλικίας και κάθε φύλου, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Για πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα του ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται κοντά μας με συναυλίες σταθμούς που θα είναι ένα μουσικό υπερθέαμα ήχου και εικόνας!

Αυτό που έχει ετοιμάσει για εσάς δεν έχει προηγούμενο, τονίζεται χαρακτηριστικά!

Μια υπερπαραγωγή που στηρίζεται σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ένα άκρως εντυπωσιακό stage, μια πολύ μεγάλη ορχήστρα θα συνοδέψει τις αξέχαστες επιτυχίες του σε ένα θέαμα που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στη χώρα μας.

Μια περιοδεία ιδιαίτερα σημαντική για τον Νίκο Οικονομόπουλο, καθώς είναι η πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα του που θα μοιραστεί με το κοινό του σε όλη την Ελλάδα τα τραγούδια του με ένα τρόπο που θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Ώρα έναρξης: 21.00.

Σημεία Προπώλησης εισιτηρίων:

Βιβλιοπωλεία Ροδόπουλος, Γωνιά του Βιβλίου, Discover και Ticketservices.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture