Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την άμεση σύλληψη των δραστών της άγριας καταδίωξης Γερμανών τουριστών

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την άμεση σύλλη...

Τι λέει η οικογένεια των Γερμανών τουριστών που γλίτωσε από την επίθεση στο Πέραμα Μυλοποτάμου

Εντολή για άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της Κρήτης ώστε να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες της άγριας καταδίωξης και της επίθεσης σε οικογένεια Γερμανών τουριστών στο Ρέθυμνο έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως έγινε γνωσό το απόγευμα της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές προκειμένου να ενημερωθεί για το πρωτοφανές περιστατικό.

Παράλληλα, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις με τους Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη.

Η οικογένεια των Γερμανών

Την άμεση σύλληψη των δραστών της μανιακής επίθεσης σε βάρος τους στο Πέραμα Μυλοποτάμου το πρωί της Παρασκευής, ζητά και η οικογένεια των Γερμανών τουριστών, που δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός. Αξίζει να σημειωθεί ότι περιμένουν ενημέρωση από τις αρχές για το θέμα, αφού φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο που διαμένουν στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, όσο οι δράστες της επίθεσης κυκλοφορούν ελεύθεροι.


Όπως δήλωσαν στην ΕΡΤ, μία απλή υπόθεση, η ανταλλαγή στοιχείων μετά από την ελαφρά πρόσκρουση του 4Χ4 στο πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, εξελίχθηκε σε θρίλερ για τα τρία αδέρφια και τον πατριό τους. Εκτός από τη βίαιη, επίθεση που δέχθηκε αρχικά ο Κρις, ο ένας από τους δύο γιους, ακολούθησε και η επίθεση με μαχαίρι που είχε λάμα 20 – 25 εκατοστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις