Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο 21χρονος ψαροντουφεκάς που βρέθηκε νεκρός στη Σίφνο είχε πάει για ψάρεμα με τον πατέρα του

Ο 21χρονος ψαροντουφεκάς που βρέθηκε νεκ...

Τι πιθανολογείται πως οδήγησε στον θάνατο τον άτυχο 21χρονο που απολάμβανε στιγμές χαλάρωσης με τον πατέρα του λίγο πριν χάσει τη ζωή του

Μια νέα τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στη θαλάσσια περιοχή του Πλατύ Γιαλού νότια της Σίφνου όταν ένας 21χρονος ψαροντουφεκάς πνίγηκε στην προσπάθεια του να ψαρέψει.

Ο 21χρονος νεαρός είχε επισκεφτεί το νησί για διακοπές μαζί με την οικογένειά του και συχνά τα καλοκαίρια με το σκάφος τους έβγαιναν με τον πατέρα του στην θάλασσα προκειμένου να ψαρέψουν. Δυστυχώς χθες το βραδύ ήταν η τελευταία φορά που πατέρας και γιος βγήκαν μαζί για ψάρεμα καθώς οι λάθος υπολογισμοί του νεαρού ψαροντουφεκά σε συνδυασμό με την κακιά στιγμή οδήγησαν στον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το σκάφος ήταν στάσιμο και ο 21χρονος πήδηξε μέσα στο νερό προκειμένου να πιάσει κάτι, η βουτιά του ήταν μεγάλη και τα νερά ήταν βαθιά. Αφού πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα και δεν φάνηκε, ο πατέρας του άρχισε να ανησυχεί κοιτώντας μέσα στο νερό όμως αδυνατούσε να τον βρει.

Αμέσως κάλεσε σε βοήθεια άλλον ψαροντουφεκά, ο οποίος πήδηξε και εκείνος μέσα στο νερό και είδε τον 21χρονο να βρίσκεται σε βάθος 25μέτρων έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποίησαν την Λιμενική Αρχή του νησιού όπου μετέβη Ι/Δ σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τον 21χρονο ημεδαπό υποβρύχιο αλιέα σε μεγάλο βάθος.


Επειδή δεν μπορούσαν να τον βγάλουν ζήτησαν την συνδρομή ιδιωτών δυτών όπου κατάφεραν και έβγαλαν τον νεαρό από το βάθος της θάλασσας. Την προανάκριση για τα αίτια του θανάτου του 21χρονου άτυχου νεαρού θα διενεργηθούν από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύτες της περιοχής υπογράμμισαν πως ίσως τον άτυχο νεαρό ψαροντουφεκά σκότωσε το φαινόμενο της θάλασσας στο οποίο μετά από κάποια μέτρα βάθους το νερό αντί να αναδύσει ένα σώμα, το βουλιάζει ακόμα περισσότερο.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις