Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ισχυρή καταιγίδα στα ορεινά και ημιορεινά της Δυτικής Αχαΐας -ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρή καταιγίδα στα ορεινά και ημιορειν...

Οι επόμενες ημέρες

"Ισχυρή καταιγίδα εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της δυτικής ημιορεινής και ορεινής Αχαΐας με ραγδαία βροχόπτωση και αυξημένη κεραυνική δραστηριότητα" αναφέρει σε ανάρτησή του ο πατρινός γεωλόγος-προγνώστης καιρού Νικόλας Σερέτης. Ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην περιοχή της Χαραυγής έχει καταγράψει ύψος βροχής πάνω από 50mm! http://penteli.meteo.gr/stations/charavgi/
"Πρώτη ημέρα έντονης αστάθειας, λοιπόν, κατά τα αναμενόμενα η σημερινή σε μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές" συμπληρώνει ο Νικόλας Σερέτης και προσθέτει.
"Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τόσο τις ερχόμενες ώρες όσο και κατά το Σαββατοκύριακό.
Αυξημένο το ενδεχόμενο να επηρεαστεί και η πόλη της Πάτρας από κάποια πρόσκαιρη μπόρα ή καταιγίδα κατά την διάρκεια των πρωϊνών και απογευματινών ωρών του Σαββάτου και της Κυριακής.
Να επισημανθεί ότι τα φαινόμενα κατά τους θερινούς μήνες μπορεί να μην έχουν μεγάλη έκταση, κάτι που καθιστά απρόβλεπτο τον προσδιορισμό της ακριβούς χωρικής κατανομής τους, η έντασή τους όμως, είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα κατά τόπους"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις