Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρτα: Ο δράστης φαίνεται πως πυροβόλησε πρώτα κατά της πρώην συζύγου του - Παραμένει άφαντος

 Άρτα: Ο δράστης φαίνεται πως πυροβόλησε...

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» για τη στυγερή δολοφονία 80χρονου στην Άρτα. Την ίδια ώρα, ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης, παραμένει άφαντος.

Όπως γίνεται γνωστό, ο δράστης φαίνεται πως πριν πυροβολήσει τον 80χρονο πεθερό του, πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του και κόρης του δράστη. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, αλλά ο 29χρονος στράφηκε έπειτα κατά του πατέρα της, πυροβολώντας τον θανάσιμα τουλάχιστον τέσσερις φορές, σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr.

Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη, η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας περίπου δύο ετών.

Πώς συνέβησαν όλα

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης ο φερόμενος ως δράστης πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί, όμως, όλα πήραν απρόσμενη τροπή. Εκεί, ξέσπασε καυγάς και στη συνέχεια ο 29χρονος φέρεται να πήρε το όπλο και να πυροβόλησε.

Όπως φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του. Η γυναίκα γλίτωσε, αλλά ο πατέρας της δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο 29χρονος αναζητείται από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις