Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανοίγει ο «κύκλος» των καταθέσεων για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις

Ανοίγει ο «κύκλος» των καταθέσεων για τι...

Οι έρευνες συνεχίζονται

Κατάθεση στον εισαγγελέα του Άρειος Πάγος, Ισίδωρο Ντογιάκο, θα δώσει αύριο το μεσημέρι, ο δημοσιογράφος, Τάσος Τέλλογλου.

Ο κ. Τέλογλου έχει κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει ο ίδιος ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος για τον τρόπο που διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη και Σταύρου Μαλιχούδη.

Προ ημερών, ο Τάσος Τέλλογλου είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο παρακολούθησης το 2018 του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αναφορά στο τουίτερ στην οποία τόνιζε: “Ο ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο η την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες”.

Επίσης, έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ.Ντογιάκου, στις 16 Αυγούστου,ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

Πάντως, προς το παρόν δεν έχει κληθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος και έχει υποβάλλει αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πριν η υπόθεση με την παρακολούθηση του προσλάβει τις πολιτικές διαστάσεις, που προσέλαβε.

Σε κάθε περίπτωση, από εισαγγελικές πηγές, έγινε γνωστό, ότι η έρευνα θα τρέξει προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να δοθεί εικόνα πραγματικότητας, όσο αυτό είναι εφικτό, για μια υπόθεση που αγγίζει ουσιώδη και βασικά θέματα του κράτους δικαίου και της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις