Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιάννης Καρβέλης από Κεφαλονιά: "Δείχνουμε εμπράκτως το ενδιαφέρον μας"

Γιάννης Καρβέλης από Κεφαλονιά: "Δε...

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη το πρωί της Τρίτης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Μαρτίνης.


Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η 6η ΥΠΕ "o Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει αναλυτικά με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για τα ζητήματα και τη λειτουργία του νοσοκομείου, ενώ είχε και σύντομες συνομιλίες με το ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό δυναμικό για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι εν μέσω μιας πολύ δύσκολης περιόδου λόγω πανδημίας, το νοσοκομείο ανταποκρίθηκε θετικά, εξαίροντας τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ που σε άμεση και στενή συνεργασία με την Αναπληρώτρια Υγείας και όλα τα στελέχη του Υπουργείου, που γνωρίζει, παρακολουθεί και λύνει άμεσα, τα ζητήματα πρώτης προτεραιότητας.


«Ηθελα να έρθω εδώ για να διαπιστώσω ο ίδιος τις αδυναμίες, γιατί υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα ελλείψεις. Θέλω να ευχαριστήσω, στο δικό σας πρόσωπο, όλους τους εργαζόμενους για το μεγάλο βάρος το οποίο σηκώσατε και κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και για ένα νοσοκομείο περιφερειακό σε μια περιοχή που έχει μεγάλη τουριστική κίνηση. Έχουμε αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το προσωπικό, το οποίο θα έρθει στο νοσοκομείο, για τη λειτουργία -επιτέλους- της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Για την αναμόρφωση του τμήματος επειγόντων περιστατικών, για την ψυχιατρική, καλά κάνετε και το επισημαίνετε, διότι τα περιστατικά αυτά χρήζουν μιας ιδιαίτερης μεταχείρισης. Και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να αναμορφώσουμε και το ίδιο το παλιό κτίριο. Υπάρχει μια μελέτη να ενταχθεί στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Είναι το καλύτερο παράδειγμα πως οι πόροι αυτοί διατίθενται τελικά για υποδομές που είναι προς όφελος όλων των ασθενών, αλλά πρωτίστως και των εργαζομένων", δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.


Γιάννης Καρβέλης:"Δείχνουμε εμπράκτως το ενδιαφέρον μας για όλες τις υγειονομικές μονάδες του νησιού", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Και πρόσθεσε για Γ. Ν. Κεφαλληνίας: "Ίσως είναι το μοναδικό νοσοκομείο της χώρας που εν μέσω πανδημίας, δεν είχε ποτέ κενά σε ότι αφορά τους αναισθησιολόγους, ενώ παρέχεται απόλυτη κάλυψη σε όλες τις ειδικότητες".
Ο κ. Καρβέλης συμμετείχε επισης και στη δίωρη σύσκεψη που εγινε στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας υπο τον Πρωθυπουργό, ενω την Τρίτη επισκέφθηκε το ΓΝ Ληξουρίου και το ΚΥ Σάμης".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις