Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο καιρός μέχρι και πριν από τον Δεκαπενταύγουστο - Οι θερμοκρασίες

Ο καιρός μέχρι και πριν από τον Δεκαπεντ...

Η νέα ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Τις θερμοκρασίες το επόμενο 10ήμερο στην Ελλάδα παρουσίασε ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο Facebook. Όπως τονίζει, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα τουλάχιστον μέχρι και λίγο πριν από τον 15Αύγουστο.

Παράλληλα, αρκετά έντονη δείχνει να γίνεται η αστάθεια σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας τα μεσημέρια και απογεύματα, μετά τις 7-8 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως διευκρινίζει, οι θερμοκρασίες αφορούν τη μέση μέγιστη θερμοκρασία για τα πεδινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα, υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη τη θερμοκρασία. Στα ορεινά, παράκτια, νησιά Αιγαίου, Κρήτη υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία τουλάχιστον μέχρι και λιγο πριν τον 15Αύγουστο. Αρκετά έντονη δείχνει να γίνεται η αστάθεια σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας τα μεσημέρια και απογεύματα, μετά τις 7-8 Αυγούστου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις