Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Λετίσια fitness freak; Το μαύρο slip dress ανέδειξε το πόσο έντονα γυμνασμένη είναι

Λετίσια fitness freak; Το μαύρο slip dre...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα απλό και λιτό σχέδιο φορέματος υπογραμμίζει τα έντονα στοιχεία της κάθε σιλουέτας και η 49χρονη ισπανίδα royal το ξέρει καλά

Της αρέσει η διαχρονική ένδυση που τονίζει τη θηλυκότητα της σιλουέτας δίχως υπερβολικό styling ενώ αποφεύγει τα περιστασιακά trends και τα πανάκριβα labels. Αυτή τη φορά είδαμε τη Λετίσια της Ισπανίας με ένα σατέν slip dress από αυτά που συναντάμε ευρύτερα στην αγορά και τα έχουν υιοθετήσει τα νεαρά κορίτσια. Το επίκαιρο πατρόν που παραπέμπει σε κομπινεζόν ακολουθώντας χαλαρά τις γραμμές του σώματος, το φόρεσε σε μαύρο χρώμα, με κόψιμο φανέλας στο πάνω μέρος και όχι με τα πιο συνηθισμένα, λεπτά τιραντάκια. Ετσι αναδείχθηκαν τα πολύ «γραμμωμένα» μπράτσα της- απόδειξη πως ακολουθεί πολύ αυστηρό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Το εν λόγω φόρεμα είναι κιόλας sold out, κοστίζει μόλις 89 ευρώ και προέρχεται από την προσιτή εταιρεία Other stories. To ταίριαξε με γήινο μακιγιάζ, τσαντάκι Mango και ίσια σανδάλια της ισπανικής εταιρίας Magrit. Οι μεγάλες κυρίες της τέχνης Ιζαμπέλ Ιπερ και Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν κατόρθωσαν να συναγωνιστούν την παρουσία της στο «Atlàntida Mallorca Film Fest 2022». Σε κάθε της κίνηση ο δυναμισμός του κορμιού της δέσποσε και ξεσήκωσε το φωτογραφικό φακό. Ακόμα μια φορά διαμηνύει πως μια γυναίκα μπορεί να ξεχωρίσει δίχως να ξοδέψει πολλά και δίχως να υπερβάλλει στυλιστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View