Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever» - Φόρος τιμής στον Chadwick Boseman

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας «Blac...

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του επόμενου κεφαλαίου του «Black Panther» και προκάλεσε συγκίνηση και ρεκόρ προβολών. Το δίλεπτο teaser, που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του Comic-Con στο San Diego, είναι γεμάτο με εικόνες από τη συνέχεια χωρίς τον πρωταγωνιστή Chadwick Boseman (Τσάντγουικ Μπόουζμαν),ο οποίος πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο το 2020 σε ηλικία 43 ετών.

Ένα πράγμα είναι σαφές από τη σύντομη ματιά: Ο Boseman μπορεί να έφυγε, αλλά ο Τ’Τσάλα δεν έχει ξεχαστεί. Ο ηθοποιός Τσάντγουικ Μπόουζμαν βρισκόταν στο απόγειο μιας εξαιρετικής καριέρας όταν πέθανε το 2020 και όλοι περίμεναν να τον ξαναδούν στο ρόλο του Τ’Τσάλα στο σίκουελ του «Black Panther», το οποίο έχει τίτλο «Wakanda Forever».

«Είμαι η βασίλισσα του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο και ολόκληρη η οικογένειά μου έχει χαθεί», λέει κάποια στιγμή η Ramonda της Angela Bassett. «Δεν έχω δώσει τα πάντα;» Αλλά μέσα στη θλίψη που διαπερνά το τρέιλερ, υπάρχει και η ελπίδα, η γέννηση νέας ζωής (κυριολεκτικά) και μια ματιά στο μέλλον, μια ματιά σε έναν νέο ήρωα.

Στη γλώσσα της Wakanda, κρύβεται ο πραγματικός φόρος τιμής του trailer και η μετάφρασή της αποκαλύφθηκε από την Hanna Beachler, production designer της ταινίας. Αυτή λέει χαρακτηριστικά: O βασιλιάς ζει... και ο πάνθηρας ζει μέσα μας για πάντα.

Στο trailer γνωριζόμαστε με τον Τένοτς Ουέρτα στο ρόλο του Πρίγκιπα Ναμόρ από το Βασίλειο της Ατλαντίδας, ως τον κακό της ταινίας, καθώς η Wakanda ετοιμάζεται για πόλεμο με την Ατλαντίδα. Στα κόμικς ο Ναμόρ ήταν ο πρώτος μεταλλαγμένος και είναι ο πρώτος χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από τη Marvel, μαζί την ξαδέρφη του Ναμόρα.

Τη σκηνοθεσία του Wakanda Forever έχει αναλάβει για άλλη μια φορά ο Ryan Coogler, ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για την πρώτη ταινία, ενώ είναι επίσης γνωστός για το Creed, το Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.


«Θα είναι δύσκολο να το ακολουθήσουμε [το Black Panther 1], αλλά θα προσπαθήσουμε», ανέφερε ο Coogler. «Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ήμουν εδώ. Είχα καθίσει εκεί και κάναμε την πρεμιέρα των πρώτων πλάνων από το Black Panther 1 και δίπλα μου καθόταν ο T’Challa μας, ο αείμνηστος και σπουδαίος Chadwick Boseman».

Αφού ανακάλεσε πως σε εκείνη την πρώτη του επίσκεψη στο Comic Con ο Boseman τού έσφιγγε τον ώμο καθώς παρουσίαζαν τα πρώτα πλάνα, ο Coogler είπε, «νιώθω το χέρι του πάνω μου αυτή τη στιγμή, σας το υπόσχομαι». Ο δημιουργός πρόσθεσε επίσης κάποιες πληροφορίες για το sequel, όπως ότι «πηγαίνει σε νέα μέρη στη Wakanda που δεν έχουμε ξαναδεί και σε νέα μέρη στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel».

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Παράλληλα, το καστ θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne. Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture