Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εύη Καλογηροπούλου: «Στην αρχή γελούσα, τώρα όχι» - Η απάντηση της σκηνοθέτιδας στα αρνητικά σχόλια

Εύη Καλογηροπούλου: «Στην αρχή γελούσα, ...

Η γυναίκα που συνόδευε τον Ορέστη Ανδρεαδάκη στο Προεδρικό Μέγαρο και επικρίθηκε για την εμφάνισή της

Τη δική της τοποθέτηση έκανε μέσω social media η σκηνοθέτης, η εμφάνιση της οποίας στο Προεδρικό Μέγαρο συζητήθηκε όσο και αυτή του βιολιστή Ιωάννη Στρατάκη που εμφανίστηκε με παντόφλες προτού ξεκινήσει η δεξίωση με αφορμή την 48η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η Εύη Καλογηροπούλου, η οποία συνόδευσε τον Ορέστη Ανδρεαδάκη, δέχθηκε επιθέσεις για το κοντό μαύρο σορτς με το οποίο φωτογραφήθηκε δίπλα στον διευθυντή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Εύη Καλογηροπούλου αναδημοσίευσε την ανάρτηση που έκανε, νωρίτερα σήμερα, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, προσθέτοντας στο τέλος όσα είχε η ίδια να πει σχετικά με τη σωρεία επικριτικών σχολίων που τη στοχοποίησαν.

«Στην αρχή γέλαγα μου φαινόταν γελοίο και ματσίλα και φυσικά σεξιστικό, τώρα που συνεχίζεται όχι. Και για την ιστορία κανένα μέσο και κανέναν δημοσιογράφο δεν τον πείραξε που εκεί ήταν ο Πλεύρης στην γιορτή της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας (με κουστούμι όμως όχι σορτσάκι η σορτς)», έγραψε η σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις