Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Κατάμεστο το Θερινό Δημοτικό Θέατρο στην παράσταση του Σερβετάλη και της Μπίρμπα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κατάμεστο το Θερινό Δημοτικό Θέατ...

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν τουλάχιστον 5 φορές αυλαία στο τέλος - Ο Σερβετάλης ιδιαίτερα δοτικός δέχθηκε μετά τα συγχαρητήρια των θεατών και πολλών νέων παιδιών

Αναμενόταν πως θα συνέβαινε κι έτσι πράγματι έγινε. Ο λόγος για την θερμή υποδοχή που επιφύλαξε το Πατρινό θεατρόφιλο κοινό το βράδυ της Τρίτης 19 Ιουλίου 2022, στην ιδιαίτερη παράσταση "Tο Όνειρο ενός Γελοίου", βασισμένη σε κείμενο του Ντοστογιέφσκι, μ’ έναν εξαιρετικό Άρη Σερβετάλη, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την ερμηνεία του που διακρίθηκε από την θεατρική τεχνική του και τον εξαιρετικό λόγο. Ο Άρης Σερβετάλης που μάλιστα περιφερόταν και για αρκετή ώρα στη διάρκεια του έργου ανάμεσα στους θεατές κρατώντας μία πατερίτσα, έχει εξελιχθεί σ’ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και συνάμα σ’ έναν αντιστάρ. Ο ίδιος φιλικός μετά το τέλος της παράστασης δέχθηκε στα παρασκήνια τα συγχαρητήρια και από πολλά νέα παιδιά.

Τα εύσημα βέβαια για την παράσταση πάνε και στην ηθοποιό και σκηνοθέτιδα του έργου και εικαστικό Έφη Μπίρμπα που είναι και σύντροφος του Άρη Σερβετάλη για την ξεχωριστή σκηνοθεσία της. Η ίδια στην παράσταση έκανε ένα κοριτσάκι που συναντά ο ήρωας στο δρόμο (η πατερίτσα ενδεχομένως να συμβολίζει και την προβληματική ψυχική του κατάσταση), το οποίο και θα αποτελέσει την αφορμή και την κινητήριο δύναμη για να ζήσει ο ήρωας. Η Έφη Μπίρμπα έκανε στο έργο και άλλους ρόλους ενώ είχε επιμεληθεί και τα κοστούμια.

Η παράσταση πέτυχε το απόλυτο sold out με το θερινό Δημοτικό θέατρο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο να είναι ασφυκτικά γεμάτο. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Τομέα του Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη που συνεχάρη μετά τους ηθοποιούς, και ο Πέτρος Βάης, πρόεδρος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα έκαναν τουλάχιστον πέντε φορές αυλαία στο τέλος υπό το ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί πως σχηματίστηκαν ουρές πολλών μέτρων για την είσοδο των θεατρών στο θέατρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture