Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Καραμανδάνειο 14χρονος με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από επίθεση σκύλου

Στο Καραμανδάνειο 14χρονος με σοβαρά τρα...

Στο νοσοκομείο και 53χρονος που προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί

Περιστατικό επίθεσης σκύλου σημειώθηκε χθες σε χωρίο του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αμοργιανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας σκύλος επιτέθηκε αρχικά στο ανήλικο παιδί 14 ετών και στην συνέχεια τραυμάτισε και έναν 53χρονο στην προσπάθεια του να βοηθήσει το ανήλικο παιδί ο οποίος είναι κάτοικος Εμπεσού και αδερφός του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στην αρχή στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου και από εκεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανήλικος φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα, ενώ ο 53χρονος άνδρας που φέρει και αυτός τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του παραμένει στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Η αστυνομία συνέλαβε χθες βράδυ και ώρα 23:00 τον 37χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρίνιου.

πηγη

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε χωριό του Δήμου Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σκύλος ιδιοκτησίας του, διέλαθε της προσοχής του και επιτέθηκε σε έναν 14χρονο και σε ακόμα ένα ημεδαπό άνδρα, ο οποίος προσέτρεξε στο σημείο, προκειμένου να βοηθήσει τον ανήλικο, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου, ενώ στη συνέχεια ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις