Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Κέρδισε το χειροκρότημα η παράσταση "Αντιγόνη" - Γέμισε το Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας

Κέρδισε το χειροκρότημα η παράσταση &quo...

Η Έλλη Τρίγγου στο ρόλο της Αντιγόνης, ο Βασίλης Μπισμπίκης στο ρόλο του Κρέοντα και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ως κορυφαίος του Χορού, μάγεψαν με τις ερμηνείες τους το κοινό

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας. Την ίδια ώρα το «Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας» στο οποίο πραγματοποιείται ο κύριος όγκος των φετινών εκδηλώσεων έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης και προσέλευσης μέχρι σήμερα χιλιάδων θεατών.

 Στο πλαίσιο της ενότητας των θεατρικών παραστάσεων, το Σάββατο 16 Ιουλίου φιλοξενήθηκε η  αντιπολεμική τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη», τα μηνύματα της οποίας είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

 Το κοινό της πόλης, για μία ακόμα φορά γέμισε το «Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας», και παρακολούθησε μία σύγχρονη παράσταση με ένα πρωταγωνιστικό καστ, η οποία φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Cezaris Graužinis σε μετάφραση Γιώργου Μπλάνα.

 Η Έλλη Τρίγγου στο ρόλο της Αντιγόνης, ο Βασίλης Μπισμπίκης στο ρόλο του  Κρέοντα και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ως κορυφαίος του Χορού, μάγεψαν με τις ερμηνείες τους το κοινό. 

 Την Παράσταση παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι , πρόεδροι Οργανισμών και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ»

 Οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ συνεχίζονται την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο «Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας» με την παράσταση «Το Όνειρο ενός Γελοίου».

 Πρόκειται για μια ιδιότυπη ιλαροτραγωδία, ένα φανταστικό αφήγημα - αριστούργημα του Ρώσου δασκάλου της ανθρώπινης ψυχολογίας, Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι.

 Ο Άρης Σερβετάλης υπό την καθοδήγηση της Έφης Μπίρμπα μας ξεναγεί στον κόσμο του Γελοίου του Ντοστογέφσκι οδηγώντας μας στα μύχια των σκέψεών του,μεταξύ πραγματικού και φανταστικού, αλήθειας και ψευδαίσθησης, ορατού και αόρατου, κωμικού και τραγικού, γελοιότητας και σαλότητας.

Σκηνοθεσία-εικαστική εγκατάσταση-σχεδιασμός κοστουμιών: Έφη Μπίρμπα.Απόδοση-δραματουργία:Άρης Σερβετάλης-Έφη Μπίρμπα, Ερμηνεύουν: Άρης Σερβετάλης, Έφη Μπίρμπα

Μουσική: VangelinoCurrentzis, Σχεδιασμός Φωτισμού: Γιώργος Καρβέλας. Καλλιτεχνική συνεργάτις:ΒάσιαΛύρη, Sounddesign: Κώστας Μιχόπουλος. Κινηματογράφιση-trailer: MakeYourOwnFilms-ΓρηγόρηςΠανόπουλος.Φωτογραφίες παράστασης: Γιώργος Καπλανίδης

 ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:Γενική είσοδος :15 ευρώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture