Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Τα κλάματα του Αιγιώτη Τάκη Καραγκούνια για την κόρη του

Survivor: Τα κλάματα του Αιγιώτη Τάκη Κα...

Η αλήθεια για Σοϊλέδη, Κατσαούνη

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, όπου όπως είπε πήγε για την κόρη του και θα το έκανε ξανά, ενώ αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τις σχέσεις του με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Έχω κρατήσει καλές αναμνήσεις, αλλά έχω κρατήσει και κάποιες δυσάρεστες για εμένα. Είναι περασμένα, αλλά όχι ξεχασμένα», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στο Open για την εμπειρία του στο Survivor.

«Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες ever, αλλά από τους χειρότερους χαρακτήρες που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Με έβρισε, με απείλησε. Είπε πράγματα που δεν μπορώ να ξεχάσω. Δεχόμουν bullying, είχε μια συμπεριφορά απαξιωτική προς το πρόσωπό μου. Μου έλεγε «άντε να μείνεις μια εβδομάδα ακόμα να πάρεις κανένα φράγκο μπατίρη», πώς θα του δώσω το χέρι μου. Ο Άρης έξω θα γύριζε τη μούρη του, όχι να μου δώσει και το χέρι του», σχολίασε στη συνέχεια για τη σχέση του με τον Άρη Σοϊλέδη.

 Ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτήθηκε για το ποιος ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι κι απάντησε: «Ήθελα να κερδίσει ο Στάθης, γιατί δεν ήθελα να το πάρει ο Σοϊλέδης. Ξεκάθαρα. Πιστεύω πως η προσπάθεια που έκανε η Μαρία Αντωνά να βοηθήσει τον σύντροφό της, ήταν αρνητικό κάποιες φορές».

Ακολούθως, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την απόφαση να πάει στο παιχνίδι και για την οικογένειά του. «Εγώ πήγα στο Survivor για να εξασφαλίσω το μέλλον του παιδιού μου. Έχω δουλέψει σαν το σκυλί σε όλα τα μήκη του κόσμου. Έχασα τον πατέρα μου, μου κόστισε ψυχολογικά. Η Ραφαηλία παρακολουθούσε κάθε βράδυ. Στεναχωρήθηκε πολλές φορές. Μου έλεγε κάποιες φορές ότι δεν έπρεπε να μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας βούρκωσε ενώ μιλούσε για την κόρη του.


 «Ήρθε μέσα στη νύχτα και μου έκανε επίθεση», είπε για τον Γιώργο Κατσαούνη ενώ επιβεβαίωσε πως του επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές.

«Έχω μετανιώσει που πέταξα ένα κομμάτι καρύδα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Πιστεύω πως περισσότερο έχω αδικηθεί παρά έχω αδικήσει», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight